Glazbeni projekt "Indexi i prijatelji" koji je otvorio tradicionalni Lent festival u Mariboru stiže 3. kolovoza u 21 sat i na opatijsku Ljetnu pozornicu. Na jednom mjestu okupit će se glazbenici legendarne sarajevske grupe, ali i brojna poznata pjevačka imena iz cijele regije. Glazbenici se okupljaju 2. kolovoza na probi, a za ovu priliku Fadil i Zlatan Redžić stižu iz Atlante, Ranko Rihtman iz Tel Aviva, Neno Jurin iz Portoroža, Kornelije Kovač iz Beograda, Miroslav Šaranović iz Koelna.,Peco Petej iz Splita te Muris Varajić iz Sarajeva.

Posjetitelji će moći uživati u odličnom programu, u hitovima koje će pjevati neke od najvećih zvijezda s prostora bivše YU odajući time počast "Indexima", a spomenimo samo neke: "Plimu " pjeva Željko Bebek; Dado Topić, Aki Rahimovski i Željka Katvić-Pilj izvest će "Pjesmu o Davoru", a evergreen "Ti si mi bila u svemu naj" interpretira legendarni Arsen Dedić.

Na koncertu "Indexi i prijatelji" pjevati će još Goran Karan, Hari Mata Hari, Irina Kapetanović, Massimo Savić, Nihad Voloder, Zoran Predin, i Seid Memić Vajta. Loading...Pozivamo Vas da budete dio ove večeri posvećene Indexima. I to s razlogom: u listopadu se obilježava 50 godina od osnivanja ove legendarne grupe čija glazba još uvijek odolijeva vremenu i trendovima.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kn 120 kn i 150 kn dostupne su na prodajnim mjestima Festivala Opatija. Za sve informacije nazovite 051/271 377 Festival Opatija.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO