Pozivamo Vas na dvodnevno otvorenje 12. zimske sezone kultnog riječkog okupljališta Phanas Pub. U četvrtak 10. listopada 2013. u novu sezonu uvest će nas posebna gošća iz Londona DJ Miss Candy www.djmisscandy.com koja će vas rasplesati sa najboljim House, RnB, Classics i Top 40 hitovima. U sklopu otvorenja odražati će se i promocija Belvedere vodke uz prekrasne hostese. A u petak 11. listopada 2013. sve fanove domaćih glazbenih nota zabavljati će tamburaši. U sklopu dvodnevnog programa otvorenja s vama će biti i naš neizostavni rezident DJ Mickee.

Svi ste pozvani na zagarantirani provod ovog tjedna u Phanasu!

REZERVACIJE 095 3233 233

ULAZ SLOBODAN

DJ MISS CANDY (UK – London)

PHANAS PUB predstavlja jednu od najtalentiranijih i najsexy DJ-ica iz Engleske, DJ MISS CANDY. Candy u svoje setove uključuje razne glazbene žanrove tako primjerice spaja Funky House na RnB i Hip-Hop pa čak rock i pop glazbu.

Chris Brown, Missy Elliot, Ne-Yo, Jay-Z, J-Lo, Alicia Keys i Wycleff Jean, samo su neki od umjetnika sa kojima je Candy dijelila pozornicu. Candy je ubrzo započela svoju internacionalnu karijeru, a svoje nastupe bilježi diljem svijeta: Švicarska, Irska, Ibiza, Shangai, Taijin, Indonezija, Beirut, Dubai, Abu Dhabi, Baherain, Qatar. Njezini nastupi na Bliskom Istoku omogućili su joj da postane rezident DJ-ica za svjetski poznati Ministry of Sounds te je ubrzo i postala članica najvećeg urbanog brenda u Engleskoj TwiceasNice.

Od 2009. Candy je i rezident na Ibizi u klubu Eden zajedno sa svojom sunarodnjakinjom Minx u sklopu live izvedbi „Vibe Honeyz“.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO