Protekle je subote čitav Play Club plesao uz legendarne house klasike, što je privuko i brojne starije goste iz poslovnog svijeta, koji su se prisjetili starih hitova uz koje su nekoć dočekalu zoru, plesali, zavodili i bili zavedeni. U subotu 14. veljače, na Dan zaljubljenih, Play Club na programu PlayTime svojim gostima predstavlja još jednu poslasticu, večer ljepote naziva "VALENTINE'S BEAUTY SPECIAL".

Pokrovitelj večeri, počastit će goste povodom Dana zaljubljenih kuponima za besplatno sunčanje u solariju, a bit će tu i drugih poklona, npr. kuponi za špricanje tijela, kremice za sunčanje, itd... Poseban gost večeri sjajan je harmonikaš Giancarlo Brunello poznat po svojim klupskim nastupima uz house ritove, rezident na eksluzivnim Playboy Party-ima.

Giancarlo Brunello je školovani harmonikaš, koji je završio i osnovnu i srednju glazbenu školu, te iz ljubavi prema samom instrumentu i elektronskoj glazbi radi na demistifikaciji harmonike kao isključivo narodnjačkog instrumenta, što mu više nego uspješno polazi od ruke već 6 godina. Iza njega su brojni nastupi po čitavoj Hrvatskoj, a trenutno je i rezident na popularnim Playboy partyjima.

Giancarlo Brunello daje sasvim drugaciji doživljaj harmonike kao instrumenta za kojeg ne postoje granice u glazbenim žanrovima.

Više nego originalno spajanje house glazbe i harmonike podiže klupsku glazbu na novu razinu i dočarava sve veći trend house muzike uz zvuk harmonike koji besramno osvaja vrhove glazbenih top lista.

Očekuje Vas i sexy plesni nastup vatrenih Go-Go plesačica s kojih nećete skidati pogled.

Zaigrajte se i Vi ove subote 14. veljače u novom klubu Play, pokupite svoje kupone za besplatno sunčanje i uživajte u sinergiji harmonike i house ritmova. Vrijeme je igre, dakle, PlayTime. Za VIP rezervacije i dodatne informacije: 099/4458000.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO