S željom da se u gradu na poseban način obilježi početak turističke sezone, od 06. do 08. lipnja grad Poreč i turistička zajednica organiziraju Poreč Rise Up - trodnevni zabavni program koji u grad dovodi svjetske izvođače uz gastro uživanja i sportske avanture. Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up 2014 najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar u kojem gostuju svjetske glazbene zvijezde, a prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg Rise Up-a je američki glazbenik svjetske slave Shaggy, nakon kojeg će nastupiti Jidax i Tara Mc Donald te Kiril Djaikovski, međunarodno priznati Makednoski glazbenik i skladatelj.

Američki glazbenik Shaggy pojavio se na sceni 1993 obradom velikog hita ‘Oh Carolina’ i stekao poklonike diljem svijeta. Ovaj jedinstveni reggae umjetnik spojio je nespojivo i vrlo brzo našao svoj glazbeni izričaj kojim je zarazio svijet! Nakon debitanstskog albuma Pure Pleasure, 1995 objavljuje još jedno uspješno izdanje Boombastic kojim je odnio i prestižnu nagradu Grammy. Glazbenik je osnovao i svoju fundaciju koja se bavi humanitarnim radom i koja je prikupila više od 85 milijuna dolara za razne potrebe diljem svijeta. S 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta pravo je zadovoljstvo što će ga uskoro svi fanovi iz regije imati priliku čuti uživo u Poreču!

Inna je svojim debitantskim albumom Hot uspjela ostvariti međunarodni uspjeh s kojim dolazi u vrh top ljestvica diljem svijeta. Do 2011. godine Inna je prodala više od 100.000 albuma i više od 600.000 singla u Velikoj Britaniji. Ova uspješna pjevačica i plesačica u Poreču će nastupiti 07. lipnja kada očekujemo i plesno glazbeni show La Fiesta koji će predovoditi više od 10 performera sa Ibize kao I pjevačica Nalaya Brown I DJ-i Danny Wade I Alexander Som.

Zasigurno će nas oduševiti i Sunnery James i Ryan Marciano koji nastupaju 07. lipnja. Oni u potpunosti utjelovljuju plesnu elektrosnku glazbu, to su dvije značajne ličnosti s jednim ciljem: što bolja zabava! Kao DJ dvojac oni su jednostavno neodoljivi.
Glazbeni dio festivala upotpuniti će i domaće snage kao što su Whatta Band i Emancipation Band iz Zagreba te Dj Chill, Dj Ved Le Mar i drugi.

Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini, kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!

POREČ RISE UP festival
(grad POREČ, uvala Peškera)
6.6 & 7.6.2014.

SHAGGY
INNA
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
LA FIESTA musical & artistic show
Tara McDonald
JIDAX

ULAZ SLOBODAN

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO