Pozivamo Vas ove subote na još jedan tematski party u Posh Fantasy Baru! Dođite i provjerite kako je subotom na najboljim tematskim partijima u Zagrebu, te se zabavljajte uz mnoštvo hostesa, manekenka, manekena i modela i uz naše nezamjenjive POSH DOLLS!

Napravili smo hrvatsku inačicu SEX & GRAD-a, pa da ekipa iz *GOSSIP GIRLS* ne bude ljubomorna, ne možemo njih ostaviti na cjedilu. U subotu će se sa Vama zabavljati likove iz istoimene serije, ali u hrvatskoj verziji... Prelijepe Ispace-ove hostese će Vas na ulazu počastiti pićem dobrodošlice - BALLANTINES, te Vas očekuje mnogo poklona i s njihove strane...

Naš ponosni sponzor ove veceri su dućani MISS SIXTY , koji će najsretnije goste i goste sa rezerviranim stolom oduševiti vrrijednim i skupocjenim poklonima, koji ce Vas u potpunosti pripremiti za zimu ;)

Izvor: Posh Fantasy Bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO