U petak 18.05. u klubu Saint Sinner - (Poreč) po prvi puta održati će se popularni program RnB EXCLUSIVE "Perfect time to shine". Program RnB Exclusive ugostili su brojni klubovi kao sto su: Terminal Club (Rijeka), Club Santos (Rab), Colosseum (Opatija), Hemingway bar (Rijeka), Club Boa (Rijeka), Disco bar Jungle (Krk), a party je čak odrzan u Beču u klubu Aux Gezzele te u jednom od najpoznatijih klubova u Pragu u klubu Sasazu.

Poznata gostovanja izvođača iz inozemstva ovaj program učinili su iznimno popularnim te neizostavim dijelom svakog kluba. U sklopu večeri ovog petka očekuju Vas modeli RnB Honeys "wearing ZIGMAN" te rezident programa DJ Jericho iz Rijeke zadužen za najbolje RnB, Reggaeton i klupske Hip Hop klasike.

Ovaj party je poseban po tome što je ovo official after party„ESDU Dancestar night“ - svjetsko prvenstvo u plesu koje se cijeli tjedanodržava u Poreču. Uvjerite se u plesnu atmosferu i zabavu koja će ovog petka tresti Saint & Sinner. Naš legendarni sponzor Ballantines pripremio je posebne cijene a možete okusiti novi Ballantines Equalizer.

NAGRADNA IGRA "Perfect time to shine": nagradnoj igri pristupate vrlo jednostavno, samo obucite svoju omiljenu obleku, najstylish stikle te se prepustite da Vas snime i usklikaju naši objektivi. Nagrađujemo Vas VIP stolom i bocom Ballantinesa te nagradama RnB Exclusive.

VIP & rezervacije: 099 221 1811

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO