Popularni zagrebački pop-rock sastav Drugi Način održati će koncert u diskoteci Saloon, u petak 28.10.2011. s početkom u 21 sat. Tijekom svojih 36 godina rada DRUGI NAČIN stekao je kultni status i danas proživljavaju svoju drugu mladost što će se moći uvjeriti i gosti Saloona. Ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti na blagajni Saloona na dan koncerta.

Drugi način osnovan je 1974. godine pod nazivom Novi akordi,  te je objavio dvije singl ploče, da bi u jesen 1974. godine glazbenu karijeru nastavili pod imenom Drugi način (ime preuzimaju iz pjesme Federica García Lorce, "Na drugi način"). Originalni logo (oko s dvije zjenice) i stilizirana slova umjetnički uobličuje strip-autor Igor Kordej.

U lipnju 1975. godine, objavljuju svoj prvi studijski album Drugi način, kojim su odmah po izlasku osvojili veliki broj obožavatelja. Krajem 1980-ih kratkotrajno prestaju s radom, a 1992. godine  Branko Požgajec  ponovno okuplja sastav i objavljuje album sa svojim starim uspješnicama, koje je snimio tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO