U sklopu klupskog spektakla pod nazivom PARTY UNITED koji se ove godine održava po treći puta na području Zagreba, u subotu 01. listopada 2011. u LOGIC-u (lounge club Saloona) će se održati koncert vodeće španjolske DJ-ice – MARIEN BAKER! Klub otvara svoja vrata u 23 sata, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima.

U svoj brzi proboj na mjesto vodeće španjolske DJ-ice Marien Baker krenula je s 15 godina kada je počela dobivati prve pozive za nastupe. Prava odskočna daska bila joj je rezidentura 2007. godine na turneji Playboy in the House. Od tada ne silazi s lista najpoznatijih svjetskih klubova poput Space Ibize, Pache Marrakecha, Eibisia Barcelone... Kako zvuče njeni tech i house setovi nabijeni mladenačkom energijom provjerite sami!

PARTY UNITED – Najjača imena elektronske scene u Zagrebu! Kao i svaki put do sada, Party United, obuhvaća cjelonoćni provod u najboljim zagrebačkim klubovima od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi.

Karte koje vrijede za SVE klubove u projektu moguće je kupiti od 01.09.2011. u sklopu sustava Eventima i na blagajnama klubova po cijeni od 70 kuna. U cijenu ulaznice uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO