Ljetni praznici su gotovi, Zagreb je ponovo prepun ljudi, a noćni život u centru grada hvata zamah u novoj klupskoj sezoni. Svoja vrata ludog noćnog provoda u subotu 17. rujna 2011. u 23 sata otvoriti će i discotheque Saloon na zagrebačkom Tuškancu. Za početak nove sezone druženja pozivamo vas na WELCOME PARTY NA 2 FLOORA – „stari“ Saloon sa glazbenim presjekom od najnovijih stranih rnb/pop/house hitova pa do domaće zabavne glazbe  i  Logic za ljubitelje house remix hitova, naravno uz vrhunske DJ-e.


Za sve informacije oko prvog partya sezone javite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj 091 5862 964.

U sezoni 2011./2012. pripremili smo vam bezbroj ludih noći – novi program petkom – živa rock muzika uz poznate bendove, standardno vesele subote na 2 floora, tematski parti, studenske veselice, božićni i novogodišnji partyi, 43. rođendan kluba uz nove kumove i specijalne goste, a sve to začinjeno najboljim cijenama pića u gradu i vrhunskom uslugom.

POZIVAMO VAS da se učlanite u naš SALOON MEMBERSHIP CLUB koji vam omogućava BESPLATAN ULAZ u klub NA SVE PROGRAME (petak-subota) izuzev koncerata i sličnih specijalnih evenata koji ne spadaju u redovan program Saloona. Naravno, znati ćemo cijeniti vašu lojalnost, pa smo članovima Membership kluba pripremili mnoga izenanđenja i povlastice.


Saloon club zadržava pravo vizualne i dobne selekcije na ulazu, sukladno pravilima kluba.


Dakle, osigurajte si besplatan upad, brzom i jednostavnom prijavom na link http://membership.saloon.hr

I ne zaboravite:

Prema pravilima kluba ulaz je dozvoljen je djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.
Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.

Dobrodošli u Saloon!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO