U petak 11. veljače 2011. godine diskoteka Saloon sa zagrebačkog Tuškanca proslavit će svoj 41. rođendan, što ga čini najstarijom diskotekom u ovom dijelu Europe. Već prema tradiciji na proslavi rođendana će se predstaviti i novi Kumovi kluba, pa će tako prošlogodišnji kumovi Sanja Doležal i Andro Knego ključeve Saloona predati poznatoj hrvatskoj glumici Ani Begić i legendi hrvatskog glumišta Ivi Gregureviću.

Proslava počinje u 21:00 sat, a ulaz je moguć samo sa pozivnicom. SALOON je otvoren 13. veljače 1970. godine na poticaj tadašnjeg glavnog urednika "Plavog vjesnika" i predsjednika KK "Lokomotive" Pere Zlatara.

Djeluje već četrdeset i jednu  godinu kao najpopularnija i najuglednija zagrebačka diskoteka. Saloon je postao zagrebačkom institucijom još u prvoj polovici sedamdesetih, a u osamdesetima je učvrstio svoj status elitnog kluba nove generacije. Tijekom devedesetih uvođenjem programa Ruby Tuesday, a kasnije Glamour Caféa, održao se kao neizbježno mjesto za sastanke, druženja i lude provode.

Tradicija Saloona njegovi su slavni "kumovi": Pero Zlatar, Božidarka Frajt, Relja Bašić, Bojana Gregorić, Dražen Anzulović i  Ivana Vrdoljak Vanna, Zlatko Kranjčar i Severina, Sandra Bagarić i Zoran Mamić, Mia Begović i Dubravko Šimenc, Mila Elegović, Robert Prosinečki, Alka Vuica i Goran Grgić,  sve do prošlogodišnjih kumova Sanje Doležal i Andre Knege.

Iako danas grad obiluje klubovima, nijedan se ne može pohvaliti takvom tradicijom i iskustvom legendarnog Saloona…

Izvor: Discotheque Saloon

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO