Discotheque Saloon petkom će od 30. rujna 2011. biti domaćin programa pod nazivom ZVEČKA REUNION PARTY, koji će zdravom kobinacijom eklektične DJ glazbe i nastupa uživo pomno odabranih izvođača evocirati ono vrijeme koje se inače spominje kao Čuveno, sa tako točnim naslovom „Bolja prošlost“ (copyright by Dražen Vrdoljak).

U petak 30. rujna s početkom u 22 sata, Saloon će okupiti „cure i dečke ispred Zvečke“ uz vedri početak – miks glazbe pedesetih i šezdesetih godina u izvedbi sastava BOOM PACHA BOOM, gdje će se čagati na hitove Ive Robića, Diona & The Belmonts, Andrew Sisters, Dean Martina, Nancy Sinatre, pa sve do The Ronnettes i Beach Boysa. Čak tri prekrasna ženska vokala (Dora, Vida i Ziz) predvode ovaj sedmeročlani ansambl u kojem ih prate i četiri mladića (Sven, Jura, Borko i Grigor), pa beat-a i višeglasnog pjevanja neće nedostajati.

Bez obzira na godine, najelegantnije skužirani RETRO par bit će nagrađen bočicom primjereno ohlađenog pjenušca, a ova ZVEČKA zeka će nakon dugo dugo vremena čuti i oko već skoro zaboravljeno: Dame biraju!

Domaćin večeri Radovan Beck i dobri duh Zvečka Reunion Party programa, glazbeni urednik istog - Zoran Pezo i na sve dobro nabrijani - DJ Igor Primec već najavljuju i slijedeće ZVEČKA tulume petkom:

07.10. – Večer (pjevanja ) s Ljetnim kinom i Maxom Juričićem
14.10. – Rockačina osamdesetih sa bendom Kizo&The Warriors

Vidimo se na čagi u Saloonu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO