U petak 10.02.2012. u zagrebačkom klubu Shamballa nastupa najpopularnija dance grupa i jedan od najuspješnijih glazbenih sastava s ovih prostora, ponosni vlasnici čak 10 vrlo uspješnih albuma, brojnih nagrada, priznanja, pa čak i inozemnih uspjeha, popularna Colonia. Colonia je nastala kao plod suradnje Borisa i Tomislava, radijskih voditelja i producenata, i Ire, koja im je pjevala vokale pri snimanju reklama i džinglova.

Ime Colonia potječe od rimskog naziva za Vinkovce, grad u kojem su odrasli Boris i Tomislav. Za dance glazbu su se opredijelili zato što su i Boris i Tomislav radili kao DJ-evi po clubovima, pa su dobro znali što ta vrsta glazbe znači ljudima željnim ritma i plesa. Prvi album „Vatra i led“ prodan je u 36 tisuća primjeraka, drugi „Ritam ljubavi“ u 42, a treći „Jača nego ikad“ premašuje 60 tisuća primjeraka.

Posljednji album do sada, „X (Deset)“, izdali su 2010. godine, i sa njega je već 5 singleova poharalo radijske etere i top ljestvice, od kojih je peti po redu „Nedodorljiva“, s kojim su nastupili na CMC festivalu u Vodicama prošlog ljeta.

Nedavno su snimili i novi single „Laž za laž“, koji još čeka svoju premijeru, a imat ćete ga prilike ćuti u petak 10.02. u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa, kao i sve najveće hitove ovih živih legenda poput „Vatra i led“, „Sve oko mene je grijeh“, „Jača nego ikad“, „Poput nekog lopova“, „Za tvoje snene oči“, „C'est la vie“, „Najbolje od svega“, „Varalica“ i mnogih drugih uz koje smo svi pjevali i plesali još od 1996. godine.


Očekuje Vas vrhunska atmosfera, kao pun i rasplesan podij koji će ovi kraljevi i kraljica dance glazbe održati takvim do ranih jutarnjih sati.

Cijena ulaznice 30kn / FREE ULAZ PREKO POPISA I POZIVNICA

Bottle Service:
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
☆ ABSOLUTE (0,5l) + 4 red bull-a: 300kn ☆
☆ CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
☆ JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn ☆
☆ FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače

Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.

- Za rezervacije, popis za free ulaz i dodatne informacije, javite se Shamballa promotorima ili nazovite 099/721-7777

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO