Dragi naši Flashbackovci i TraSheri! Prošlog puta smo se svi rasplesali i izludirali na najjače. Rekli smo da ćemo partyje raditi jednom mjesečno, ali velik broj Vaših poruka koje smo dobili bile su sljedećeg i sličnog sadržaja: "Bilo je savršenooooo! Dajte plzzzzz još jedan Trash prije kolokvija...a i proljeće je"Nije nam dugo trebalo da se ponovno bacimo na posao i pripremimo Vam sljedeće: FLASHBACK® & TraSh it!® vol.2 - TraSh vs Bravo hits! - 2 floora.

FLOOR 1

Na prvom flooru očekuje Vas odlična atmosfera i superzabavni mix domaćih - DANCE i POP izvođača poput; Tajči, Senne M, Veline, Dine DVornika, Marine Perazić, Emilie, Vlatke Pokos, Colonie, Magazina, koje će za Vas birati DJ Saša Živković.

FLOOR 2

Vratiti ćemo Vas u djetinstvo i dane kada ste bili nešto mlađi... Svi se sjećate brojnih dana i noći provedenih ispred TV ekrana prateći programe: MTV-a, MTV2-a VIVA-e, VIVAplus čekajući da puste baš onu stvar koja je bila hit, koju su pustili večer prije u disku dok ste se vi zaljubljivali u vašu prvu iskrenu ljubav ?!? E pa mi ćemo vas vratiti u to divno doba, bez imalo ovakve patetike, već samo uz dobru zabavu i mnoštvo najvećih hitova od BRAVO hits vol. 1 do BRAVO hits vol. xxx po izboru DJ POPOV-a.

POSEBNA POGODNOST!
Za sve koji rezerviraju separe u velikom dijelu (TraSh floor), naš sponzor EKO TAXI će Vas nakon ludiranja i xy čašice previše, BESPLATNO i prije svega sigruno prevesti do kućnog praga (P.S. ponesite lampicu da pogodite bravu) ;)

SPECIAL OFFER:

Balić-cola = 20kn
Balić-cola - 1L - 100kn
Medica = 10kn

Bottle Service:
ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn

FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače (Bravo hits floor)

Ulaz je dozvoljen samo starijima od : Girls 18+, Guys 19+.

Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa ili pozivnica do 01:00h uz OBAVEZNU konzumaciju od 20kn (Trash cocktail).

Ukoliko niste na popisu cijena upada je 30kn.

VIŠE INFO & REZERVACIJE : 099/721 77 77 ili 098/232-996

P.S. Prošli put ste svi svjedočili užasnoj gužvi na ulazu pa Vas ovim putem sve molimo da dođete što prije ili najkasnije do 00:30 kako bi to ovoga puta izbjegli.

Veselimo se vašem dolasku!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO