Shamballa club Zagreb poziva sve ljude velikog srca se ove subote, 17.11.2011. u sklopu FreSh programa, pridruže najzabavnijem humanitarnom eventu ikad održanom u Hrvatskoj - internacionalnom partyju u čijem sudjelovanjem pomažete prikupiti sredstva za djecu sirotišta u Kamerunu (Afrika) i Udruge Zdenac u Splitu (Hrvatska).

Nositelji ove akcije je internacionalna humanitarna udruga ML (Milllion love - Više informacija na http://www.udrugaml.hr/) u suradnji sa klubom Shamballa a pod programskim pokroviteljstvom V-global crew-a i poznatog glazbenog managera Zorana Škugora. U promociji i organizaciji eventa uvelike su pomogli i predstavnici Udruge Studenata fakulteta VERN pa ovim putem pozivamo i njihove kolege da nam se pridruže u subotu!

Kako kontekst humanitarnog ne bi sa sobom nosio i sinonim nezabavnoga, na eventu Vas očekuje poseban gost iz Kingstona (Jamaica) DJ MILLER, koji će u svojem setu vrtjeti ritmove reggaeton-a, salse i RnB-a, dok će goste na drugom flooru zabavljati odličan Damir Samman za koga ste nedavno mogli čuti kada je njegov‚ midnight mix’ pjesme‚ Volim Te’ grupe Lollobrigida pobjedio na MTV-jevom remix natjecanju! Uz to tu su i odlični Shamballini residenti Joe 2 Shine i Marc Bucca!

Želja je okupiti što više ljudi voljnih sudjelovati kako bismo prikupljena sredstva dali onima kojima je najpotrebnije. Obavezna donacija za prisustvovanje na ovom programski raznolikom eventu iznosi svega 10kn, što niti jednom džepu ne bi trebalo predstavljati problem, dok, dakako, možete (ako želite i možete) donirati i puno više.

Uz Shamballa ladies hostese i atraktivne plesačice, gostima zasigurno neće biti teško dati koju kunu priloga za one s manje sreće.

Shamballa club Zagreb
Udruga Million Love
V-global Crew
SU VERN-a

Za sve informacije i rezervacije stolova nazovite 099 721 77 77.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO