Nakon 2 sjajna gostovanja zaredom, Norman Doray & Arno Cost, Shamballa nastavlja s nizom velikih evenata u sklopu FreSh programa. Ove subote veliki party u Shamballi, legandaran program STUDIO 54!

..Za one koji ne znaju..

Razdoblje od 1977-1986, vrijeme rada New York kluba STUDIA 54 ulazi u povijest i postavlja standarde za klupski život i muziku današnjice. STUDIO 54 je bio centar Disco ere i planetarno je popularan program diljem svijeta a ove subote u Shamballi gostuje samo za Vas!

Očekuje Vas prava gužva i ludnica te pokoji bljesak fotića na CRVENOM TEPIHU na ulazu, a goste koji uspiju skupiti hrabrost i doći tematski obučeni očekuje poseban tretman i bogate nagrade na šanku (hostese će maskirane goste obavijestiti što su osvojili i dati im kupon za piće)!

Obucite se u stilu zlatnog doba disca - stavite periku, naočale ili neki svjetlucavi odjevni predmet, trapez hlače, košulje sa velikom kragnom ludih boja, što god vam mašta dopusti, a Vi djevojke, (p)ostanite prave disco dive!

Za glazbu će se pobrinuti rezident originalnog FLASHBACK-a i STUDIA 54 - sjećate ga se tamo iz jednog kluba u Šubićevoj. - Duix the disc jockey! Ako čujete da za DJ pultom nešto škripi, ne brinite to DJ DUIX pušta glazbu sa VINILNIH PLOČA! Tako se nekad muzika puštala!

Oživite legendarni STUDIO 54 uz velike hitove koji su premijerno puštani, a kasnije su obarali rekorde najpoznatijih svjetskih glazbenih ljestvica, te i danas traju te bivaju obrađeni što nam govori da hitovi poput Upside Down (D. Ross), You're The First, The Last, My Everything (B. White) Shame, Shame, Shame (Shirley & Co) i If Yoy Could Read My Mind (Viola Wills) nikad neće umrijeti!

Shamballa – Absolute Clubbing!

SPECIAL OFFER:

RED BULL POWER HOUR (23:00 - 01:00H): 2x VOTKA + 1 REDBULL=25kn

Bottle Service:
ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn

FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače.

Besplatan ulaz je moguć isključivo preko pozivnica i popisa do 01:00h.

- Za rezervacije separea, popis ZA FREE ULAZ i dodatne informacije, javite se Shamballinim promotorima ili nazovite 099/721-7777

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO