Shamballa Club Zagreb poziva Vas na veliki koncert Harija Rončevića. U petak, 02.12.2011., doživite romantiku tople atmosfere uz jednog od najzanimljivijih i najautentičnijih pjevača koje je Split dao devedesetih godina uz stihove.

„Daj, okreni se, vidim da sam ti ponovo drag
Ma daj, opusti se, do svog srca mi pruži bar trag
I oprosti mi što sam mislio da je sve laž
Sada vjeruj mi, bit' ću tvoj ako šansu mi daš“

... i poklonite sebi i svojim voljenima najljepši dar!

Hari Rončević se široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na "Melodijama hrvatskog Jadrana", kada je za svoju pjesmu "Getanin" osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada). Nakon uspjeha "Getanina", iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac "Buntovnik s razlogom". U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma "Žigolo" i "Mulac", da bi album "Još tvog je poljupca" obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu.

Danas je iza Harija 15 fenomenalnih albuma, koji dovoljno govore o bogatstvu stiha ovog nagrađivanog hrvatskog kantautora, a tijekom cjelokupne glazbene karijere često je surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima, pa su se tako sa njegovim skladbama publici predstavili Vesna Ivić, Saša Jakelić, Trio gušt, Oliver Dragojević (Moj lipi andjele, Još ovaj put, Ako voliš me), Doris Dragović (Zemlja i stina, Ni da mora nestane) i mnogi drugi.

U svakom slučaju očekuje Vas prekrasan glazbeni doživljaj u romantičnoj noći koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu nabaviti za 40 kuna kod Shamballinih promotora, na blagajni kluba svakim radnim danom od 9:00-22:00h, a za sve ostale informacije i rezervacije nazovite broj: 099 721 7777

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO