U subotu 14.04., nakon sjajnog gostovanja najpoznatijeg nizozemskog DJ dvojca Sunnery Jamesa & Ryan Marciana, očekuje Vas posebna programska poslastica u sklopu FreSh programa. Shamballa Club Zagreb, MTV i Collegium - udruženim snagama donose veliki programski spektakl: MTV Megahits Mash Up & SPRING BREAK 2012 Warm Up! Riječ je o čak dva atraktivna partya spojena u jedan izuzetno bogat event!

MTV Party pod nazivom MTV Megahits Mash Up službeni je party pod licencom MTV-a, na kojem Vas očekuju najpopularniji MTV hitovi današnjice, video projekcije MTV spotova i drugih MTV-evih promo uradaka, a za DJ pultom nastupa službeni MTV resident: DJ Chris Twist, koji je za Vas pripremio mix najvećih plesnih MTV hitova.

Uz Chris Twista, za Shamballinim DJ pultom će Vas zabavljati odličan hrvatski producent i DJ Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zapaliti atraktivne plesačice plesom na šipkama i na Shamballinoj pozornici!

Marc Bucca jedan je od brojnih izvođača na Collegiumovom velikom Spring Break 2012 festivalu.


COLLEGIUM SPRING BREAK 2012 u Rovinju s više od 100 izvođača:

Najveća turistička agencija za mlade Collegium Mondial Travel i ove godine vam priprema nezaboravne partyje. Na Collegium Spring Break festivalu koji će se održati od 27. travnja do 2. svibnja  2012. godine, u Rovinju će posjetitelje zabavljati zvijezde velikog formata svih glazbenih žanrova kao što su Sasha Lopez, Umek, Vanillaz, Mike Vale, April, SheDivaz, DJ Sylvain, BarZu, Luca Montecchi, Marley i mnogi drugi.

Ovogodišnji Spring Break Festival održava se u primorskom ljetovalištu Amarin u Rovinju, gdje Collegium očekuje više od 3000 mladih iz Slovenije i Hrvatske, željnih dobre zabave. Za pet noći i šest dana nastupiti će više od 100 izvođača i to na 3 različite pozornice. Dođite i uživajte uz zvukove Elektronske glazbe, Hip- hop-a i Punk-rock-a.

Sve u svemu, 14.04. Vas očekuje još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi, pod vizualnim i zvučnim čarolijama Shamballinom vrunskog sound & light sustava.

Na partyu će se podijeliti i 2 ulaznice za Umeka @Rovinj, i 2 uaznice za Sasha Lopez @Rovinj, tako da najsretnije posjetitelje očekuju atraktivne nagrade.

Shamballa - Absolute Clubbing

Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).

Cijena ulaznice je 30kn, a besplatan ulaz moguć je isključivo preko popisa do 01:00h.

Za rezervacije, popis i dodatne informacije nazovite 099/721-7777

DJ Chris Twist (MTV) & Marc Bucca (Vanillaz)
MTV Video projections
Hot dancers & hostesses
RED BULL POWER HOUR (23:00-00:00): Red Bull + 2 Wyborowa vodke = 25kn!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO