Već i sove na grani znaju da ovoga petka, 27. siječnja 2012. hrvatsko muzejsko društvo organizira tradicionalnu, sedmu Noć muzeja, koja će biti održana od 18 sati do sat iza ponoći u više od 150 muzeja, galerija i ustanova u kulturi, u 70-ak hrvatskih gradova i mjesta, no za Zagrepčane zabava ne prestaje tako brzo!

Nakon što obiđete sve muzeje, uputite se u Shamballu na SLUŽBENI AFTERPARTY na kojem Vas očekuje odličan bend SONGKILLERS i videorezime fotografija snimljenih tokom noći muzeja na više od 50 lokacija!

Nakon nešto duže stanke Songkillersi su se nedavno vratili na scenu sa svojim šestim studijskim albumom “Sve je drugo igra” čemu su kao uvertira prethodili nekoliko zapaženih radijskih singlova. Nakon pjesama Srce nevjerno i Milina u eter su poslali i pjesmu Slutim ljubav za koju su snimili i spot te se ponovo vratili u sam vrh hrvatskog urbanog popa Za Vas će odsvirati svoje najveće hitove poput pjesama “Medena”, “Sreća”, “Tako volim što te znam”, “Nitko kao ti”, ”Ne znam gdje sam” te svima poznatog dueta “Egoist” na kojoj je gostovao i pokojni Dino Dvornik.

Uz ovaj odličan nastup, popraćen glazbenim  presjekom hitova pod čarobnim rukama DJ DAMIEN-a, u Shamballi ćete uživo moći popratiti i videoprojekciju fotografija iz svih većih muzeja snimljenih tek koji sat prije - tokom Noći muzeja- kako bi Vam ovaj kulturni spektakl ostao što dulje u sjećanju!

Cijena ulaska u klub iznosi 20kn, no tokom večeri možete diljem zagrebačkih muzeja uočiti prelijepe Shamballa hostese te njih zatražitii POZIVNICU koja Vam osigurava BESPLATAN ULAZ.

Shamballa - Absolute Clubbing

Bottle Service:
ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
ABSOLUTE (0,5l) + 4 red bull-a: 300kn
CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn


FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače.

Za sve informacije i rezervacije javite se Shamballa promotorima ili nazovite 099/721-7777.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO