U subotu 03.03.2012. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa “FreSh”, nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Gramophonedzie, Davida Moralesa, Funkermana, Viktorie Metzker, gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularan francuski glazbeni producent i DJ – Norman Doray.

Ovaj francuski house Mozart, osim po sjajnoj glazbenoj produkciji i velikim DJ nastupima na svim značajninjim fetivalima, poznat je i po suradnji s elitom sa scene, imenima kao što su David Guetta, Tony Braxton, Arno Cost, Avicii, Laidback Luke, Albinn Myers, David Tort i mnoga druga.

Njegov rad promicale su najveće svjetske diskografske kuće poput Axwellove Axtone, Size Records Steve Angella, CR2, Stryctly Rhythm, Warner Music i legendarna američka Atlantic Records.

Norman Doray je glazbenik koji je konstantno prisutan na Beatport-ovoj Top 10 ljestvici, a Beatport je službena download platforma koja predstavlja pojam u svjetskoj elektronskoj glazbi.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Norman Doraya, za Shamballinim DJ pultom nastupit će i sjajan hrvatskih DJ i producent Marc Bucca, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Na ovakvom glazbenom događaju svi će htjeti biti prisutni, a mnogi i biti viđeni, a u Shamballinom VIP-u zasigurno neće nedostajati poznatih lica.

Shamballa – Absolute Clubbing

Za sve informacije i rezervacije nazovite: +385 99 721 77 77 ili posjetite: www.shamballa.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO