Na Veliku subotu 07.04.2012. zagrebački klub Shamballa i program “FreSh”, nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Davida Moralesa, Funkermana, Norman Doraya i Arno Costa i Latin Prince-a (24.3.), ugošćuju svjetski poznat DJ duo: SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO! Također poznati kao "nizozemska house mafia", Sunnery James i Ryan Marciano, imaju jedan cilj: zabaviti što više ljudi svojim dubokim funky house zvukom!

Veličini ova 2 DJ/producenta ne treba posebno opisivati. Dovoljno je da Vam kažemo da im nastupu u zagrebačkoj Shamballi prethodi mjesec prepun nastupa u Bostonu, Miami-ju, Denveru, Hollywoodu.

Osim nastupa diljem svih krajeva svijeta, vrlo su zauzeti u svojem studiju u Amsterdamu!

Nakon što su u Svibnju 2008. izdali svoj debitantski singl "Pina ', samo četiri tjedna kasnije, na plesnom podiju zavladao je veliki hit ‘Lift U Up’, feat. Melvin Reese & Chappell!Otada se za njih stvari brzo odvijaju, uslijedio je još jedan hit: "The Desert", Size Records- izdavačka kuća Steve Angella- izdala je njihove pjesme "Traffic" & "Snitch" a traga su ostavila i remixevi pjesama "This is our night" Sander Kleinenberg-a i Dynasty (Kaskade).

Sve u svemu, Sunnery James i Ryan Marciano definitivno su dvojac koji svojim nastupima diljem svijeta publiku ostavlja bez daha i mnogi su primjetili njihovu sposobnost da čitaju publiku i daju joj upravo ono što želi!

More info: @ http://sj-rm.com/

Dakle još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva! Za Shamballinim DJ pultom kao Warm-up DJ nastupit će i sjajan hrvatskih DJ i producent Joe 2 Shine, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Related: 27/4/12 - TRANCEPORT vol. 3: SEAN TYAS (USA) - 1st Croatia Appearance - event:

https://www.facebook.com/events/292636030810256/

Shamballa – Absolute Clubbing

Za sve informacije i rezervacije nazovite +385 99 721 77 77 ili posjetite www.shamballa.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO