Petak 13. rezerviran je za Dubstep Sirup i predstavljanje novog clubbing programa DUBINA [d^bina] uz posebnog gosta DJ MADD-a, jednog od trenutno najproduktivnijih dubstep producenta i podršku domaćih DJ snaga JUICE, MMMENIGA I SAPLEO. DUBINA je novi clubbing koji hvata korak s recentnim svjetskim stvaralačkim trendovima, u rasponu od sve rasprostranjenije dub produkcije i tehniciranja, preko dubstepa dubljih frekvencija i masnih linija, do širokog spektra srodnih elektronskih pravaca.

U svom premijernom izdanju DUBINA predstavlja DJ MADD-a, jednog od trenutno najproduktivnijih dubstep producenta, karakterističnog po dubljim, mračnim, sub-basstim, ali i groovy dionicama. Sa zaleđem u d&b-u i srodnim bass pravcima, talentirani Mađar sa engleskom adresom Peter Simon poznatiji kao DJ MADD od 2008. gravitira u dubstepu dubokih i niskih frekvencija, uz prva izdanja na Boka Records i seriji white label-ova War. Njegovo povezivanje sa etiketom Black Box 2009., rezultira uspješnom suradnjom za obje strane, u kontinuiranom i naglom porastu koji omogućuje da ih se danas lako prepoznaje kao jedne od nositelja pravca.

Počevši od prvog izdanja (Someone w/Breakage remix), preko Blank Space EPa & Transmissions Mix CDa, pa sve do aktualnog albuma prvijenca "The Real & The Shadow", DJ Madd čitavo vrijeme vrši snažan utjecaj na definiranje zvuka i smjera etikete. Pobudio je interes i kod drugih renomiranih dubstep brandova, objavljujući za Osiris Music & Wheel & Deal, zasluživši mjesto u stalnom repertoaru DJ-a Rinse & BBC Radio postaja, te gostujući na poznatom Dub Police eventu u londonskom klubu Fabric.

Početak zabave u zagrebačkom klubu Sirup zakazan je za 13.04.2012. u 23 sata i traje do jutarnjih sati. Karte se mogu kupiti na ulazu: do 1 sat traje happy hours i upad je 30 kuna, a nakon toga 40 kuna.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO