Poseban koncertni spektakl, jedinstvenog ugođaja stiže u Split koji zna i cijeni prave glazbene dragulje. Spoj iskustva i mladosti, udruženog u zajedničkoj ljubavi prema glazbi, čine ovaj projekt Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera idealnom prilikom za uživanje u nezaboravnim zvucima klavira i čela isprepletene divnim stihovima svima dobro znanih hitova.

Stjepan Hauser, član najtraženijeg dua u Hrvatskoj, „2CELLOS“ i Oliver Dragojević, miljenik svih generacija, udružit će snage na koncertu „Oda ljubavi“.

2CELLOS su postali omiljeni širom Hrvatske ali i svijeta, zahvaljujući mnogobrojnim svjetskim turnejama i suradnjama sa nekima od najpoznatijih imena u glazbi. Stjepan Hauser je nastupao u više od 40 zemalja na svim kontinentima, što dodatno dokazuje njegov zvjezdani status.

Oliver Dragojević i dalje, nakon mnogo uspješnih godina na hrvatskoj sceni, privlači publiku svih generacija i uvijek iznova dokazuje koliko su bezvremenski njegovi hitovi poput „Cesarice“, „Vjeruj u ljubav“, „Tko sam ja da ti sudim“ i mnogih drugih.

Njihov treći, ujedno i predzadnji planirani, zajednički nastup nakon Zagreba i Pule, održat će se u Splitu, u veličanstvenoj Spaladium Areni, nakon čega slijedi koncert u Rijeci.

Baš zbog želje za intimistčkom atmosferom Spaldium Arena će se za ovu priliku pretvoriti u amfiteatar i u prodaji će biti samo ograničen broj ulaznica!

Odlična glazba sa vrhunskim soundom i jedan od najpoznatijih hrvatskih glasova koji uvijek iznova ostavlja bez daha učinit će 13.02.2014. najromantičnijom večeri u godini.

Ne propustite jedinstvenu priliku za uživanje u jednoj od najboljih ovogodišnjih suradnji sa svojom dragom osobom.

Ulaznice za koncert u Splitu 13.02.12014., s početkom u 20:00 sati uskoro će se naći u prodaji, a moći ćete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa i online na: http://www.adriticket.com/, ali i na sljedećim prodajnim mjestima:

-Profil Mozaik
-Dallas
-Dancing Bear
-Croatia Records
-NIK
-Atlas
-CYNTUS
-SMOKVINA

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO