U subotu 30. travnja super double live - Diyala Upgraded i Bilk u Stereo Klubbu! Zašto baš Diyala Upgraded i Bilk? Osim što dijele članove, Diyala i Bilk glazbi donose poseban impuls i energiju, onu dozu artističke genijalnosti koju je i zahtjevnija publika prepoznala s lakoćom. Osim u Hrvatskoj, velike su uspjehe doživjeli i van granica, tako je Diyala u Sloveniji proglašena "Kraljicom balkanskog undergrounda", dok su Bilkovci rasplesali Francuze i Talijane, Belgijance i Nijemce, Mađare i Ruse.

Iza njih su nastupi na svim važnijim festivalima u regiji, a sada je na redu mini-turneja po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji. Ovo je savršena prilika za sve koji žele čuti nešto originalno i sasvim drugačije da dođu i poslušaju Diyala Upgraded i Bilk! Karte su u pretprodaji u riječkim Dallas dućanima po cijeni od 20 kn, na dan koncerta karte će biti 30 kn.

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO