Zapaljiva bomba sazdana od čvrste rock/reggae/dub glazbene slike i oštre, angažirane retorike vraća se u Hrvatsku, nešto više od mjesec dana nakon što je pokorila metropolu; dva dana rasprodanog Aquariusa - to nije pošlo za rukom ni razvikanijim teškašima regionalne indie scene! Takav se uspjeh strpljivo i marljivo stvarao kroz 5 albuma (Dubioza Kolektiv, Open Wide, Dubnamite, Firma Ilegal, 5 do 12) u samo 6 godina, čime je nastala respektabilna koncertna set lista koja danas gazi sve pred sobom.

Nakon fantastične odluke da se posljednji album besplatno distribuira isključivo putem interneta, duh Dubioza Kolektiva nezaustavljivo se zakotrljao virtualnim svijetom i formirao ogromnu sljedbu na društvenim mrežama - gotovo 145.000 fanova na facebook fan stranici!

Posljedice su vidljive i u opipljivom svijetu - band trijumfira uživo i širi svoju ludu energiju na brojnim pozornicama čitave Europe. Dubioza Kolektiv više nije band, Dubioza Kolektiv je društveni fenomen naše regije, svojevrsan bosanski i svebalkanski “Music for jilted generation” team.

09.12.2010. Stereo Klubb biti će poprište bunta, gnjeva, ali i paklene zabave. Dođi, bez ikakvih dubioza!

Ulaznice u pretprodaji u DMS 65 kuna, na dan 85 kuna.

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO