Riječku publiku željnu dobrih koncerata ubrzo očekuje nastup vjerovatno najjačeg imena iz glazbene grupacije "Real Tribute". Radi se o Guns n' Roses Real Tribute bendu u izvedbi sastava Jailbreak iz Beograda čiji pjevač Aleksandar Bojović, osim što se jednako oblači i što mu nalikuje kao jaje jajetu, ima i identičan glas kao Axl Rose, a i priča se da bi Axl volio znati pjevati uživo kao Aleksandar.

Grupa koja se nedavno vratila s velike turneje po Brazilu gdje su održali petnaest koncerata dolazi na stage Stereo Klubba izvesti najveće uspješnice originalnog sastava iz Los Angelesa poput "Welcome to the Jungle", "Paradise City", "November Rain", "Don't Cry", "Sweet Child O'Mine" i mnoge druge bezvremenske hitove.

Momci iz grupe Jailbreak ostavljaju publiku bez daha energičnim nastupom koji traje više od dva sata, a uvjerljivošću izvedbe tjeraju i najvjernije fanove da pomisle da se radi o svirci originalnog sastava Guns n' Roses.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti u Dallas Music Shopovima po cijeni od 30 kuna te na dan koncerta na ulazu u Stereo Klubb po cijeni od 40 kuna.

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO