Nakon spektakularnog koncerta na prošlogodišnjem Hartera festivalu, kultni slovenski sastav Laibach vraća se u Rijeku 04. prosinca u sklopu turneje "Revisited Tour" koja kroz dvadesetak koncerata obuhvaća Njemačku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Belgiju i druge europske zemlje. Ova kontroverzna glazbeno-scenska atrakcija predstaviti će svoj novi dupli album koji u limitiranoj seriji donosi remasterirane skladbe s prvog albuma izdanog 1985. godine uz bonus skladbe na prvom disku, te selekciju pjesama iz perioda od 1980. do 1986. godine u novim aranžmanima na drugom disku.

Do sada je bend izdao čak 22 albuma (uključujući i snimke koncerata), a tisuće obožavatelja diljem svijeta, kao i kritičari, željno isčekuju njihove nastupe i nova izdanja, što nimalo ne čudi - nije moguće naći još jedan bend koji uspije u industrijskom imaginariju tako savršeno rearanžirati Bacha ili Wagnera i za koji "ništa nije sveto", čak ni nacionalne himne svjetskih sila koje su preuredili na konceptualnom albumu "Volk". Ti avangardni multimedijalni provokatori, koji su osvojili obje strane Atlantika i koji su u svim stadijima karijere smjelo odolijevali cenzorskim pritiscima totalitarnih režima, naći će se u Rijeci kako bi u Stereo Klubbu zajedno s publikom proslavili 30. godišnjicu postojanja ovog iznimnog umjetničkog kolektiva.

Pretprodaja:

Dallas Music Shop - Splitska 2a

Dallas Rijeka-Paris-Texas - Matije Gupca 3a

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO