Još je nekoliko dana ostalo do velikog rock hepeninga u Rijeci! Naime, Opća Opasnost ponovo nastupa pred riječkom publikom 11.5. u Stereo dvorani. Nakon fantastičnog (i po mnogima najdojmljivijeg nastupa na ovogodišnjem Porinu, gdje su bili nominirani u kategoriji Hita godine!), grupa nastavlja koncertnu promociju jednog od najboljih rock albuma objavljenih prošle godine 'Vrati se na svjetlo'.

Jedno od trenuto najtraženijih glazbenih imena u Hrvatskoj 2009. godine u Rijeci su nastupali kad su koncertom u Stereo dvorani zatvorili svoju mini turneju sa Zoranom Mišićem i to nakon duže stanke i pauze u radu benda. "Naravno da nam je to tada i u tim trenucima  puno značilo i tog se koncerta uvijek rado sjetimo. Nakon toga smo svirali u Rijeci 2010. godine u sklopu našeg jesenskog 'UZALUD SUNCE SJA TOUR-a'.

Svaki od tih naših susreta sa Riječkom publikom je ostavio na nas sve najpozitivnije dojmove pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Drago nam je da je to tako jer mišljenja smo da je to grad sa najjačom rock scenom u Hrvata! Sve što je do sada povezivalo Opću Opasnost i grad Rijeku je do danas uspjevalo, pa čak i nominacija za Porin naše pjesme "Pobjeg'o sam" za Hit godine se veže uz taj grad" - pojašnjavaju  dečki iz grupe. Ne treba sumnjati kako će i ovog puta Riječanima priuštiti pravi rock spektakl o kojem će se dugo pričati.

Podsjećamo, Opća Opasnost trenutno predstavlja svoj aktualni singl - nježnu baladu i video spot 'Tvoje ime čuvam'. Ono što je posebnost ovog spota je to da u njemu glumi i vrsni kazališni, televizijski i filmski glumac Mladen Vulić Vula, kojeg trenutno gledamo u TV serijalu 'Larin izbor' (u ulozi vlasnika konobe Alena). Inače, vrlo kratko popularni Vula (također Županjac) bio je prvi pjevač Opće Opasnosti. Spot je sniman pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića STUDIO 69 PRODUCTION. 'Tvoje ime čuvam' samo je jedan od brojnih velikih hitova Opće Opasnosti koji će se moći čuti na njihovoj energičnoj svirci u riječkoj Stereo dvorani ovog vikenda.

Cijena ulaznice je 50kn u Dallas Music Shopu (Rijeka), a 60kn na ulazu u Stereo dvoranu. Koncert počinje u 22 sata.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO