Pred samim krajem prvog mjeseca, riječki alt pop sastav Quasarr, u sklopu novog koncertnog serijala Radija Trsat nazvanog "Rock Narančada", dolazi u Stereo Klubb upriličiti zvjezdanu klupsku promociju posljednjeg albuma "Propaganda" koji je izdan prošle godine pod DOP/Menart etiketom. Album "Propaganda" najvećim dijelom odiše već prepoznatljivim autorskim zvukom, ali s nešto više moderne elektronike i orkestracija nego na debitanstkom albumu "Quasarr".

Album je stvaran pune tri godine, što je primjetno u odmjerenim aranžmanima i savršenom zvuku karakterističnom za vodeće svjetske produkcije, no to ne čudi budući da je mastering čitavog albuma odradio višestruki dobitnik nagrade "Grammy" i slavni producent Jay Frigoletto iz Bostona koji surađuje sa sastavima poput "Oasis", "Black Eyed Peas", "Alice in Chains" i dr.

Najavni singl "Propaganda" istoimenog albuma proveo je značajno vrijeme na ljestvicama domaćih radio postaja, nastavljajući tradiciju sjajnih reakcija publike i kritike, kao i izvrsnu slušanost započetu singlom "Ti" s albuma prvijenca.

Kao predgrupa će nastupiti cura i dečki iz novog riječkog benda Moskva koji sviraju kombinaciju žanrova kao što je noise, pop i hard-rock, a oduševili su i na zadnjem Ri Rock festivalu. Ulaznice će se po cijeni od 30 kuna moći kupiti u pretprodaji Dallas Music Shopova, te na dan koncerta na ulazu u Stereo Klubb po cijeni od 40 kuna.

Ne propustite prvi koncert u Rock Narančadi, novom glazbenom serijalu Radija Trsat i prepustite se zvjezdanom audio-vizualnom spektaklu Quasarra!

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO