Nakon čak 5 godina u Rijeku nam se vraća Ringišpil! Poznati su po melodičnim ska-punk pjesmama uz reggae utjecaj, uz ponekad šaljive, a ponekad oštre političke tekstove. Pored brojnih koncerata u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Mađarskoj, nekoliko puta nastupali su na novosadskom EXIT festivalu, DirtyOldFestu, EXTREME festu u Ukrajini, SKAVILLE festu...

2004. Ringišpil snima svoj prvi album "Neverovatna Skatastrofa" u samostalnom izdanju, a prvi singl "Ulice" vrlo brzo postaje hit na TvApolo. 2006. izlazi im prvi službeni album "Cuga, Putni Troskovi.." u izdanju DirtOld-a u Hrvatskoj i Lithium Records u Makedoniji. Tokom 2008. snimaju svoj drugi album "Luzeri Iz Kraja" koji je izdao novosadski Studentski Kulturni Centar, a pjesma "Cuga Ili Sise dve" provela je nekoliko nedjelja na prvom mjestu liste domaćih singlova radija B92. Do sada su na koncertima i festivalima nastupali uz Hladno Pivo, Atheist Rap, TBF, Superhiks, Los Fastidios, The Adicts... Ringišpil trenutno priprema svoj treći album, koji je već u velikoj mjeri završen. Sigurni smo da ćemo u Stereu čuti i neke nove pjesme osim starih i dobro poznatih hitova.

Kao predgrupa nastupit će Project MOF, bend koji nam također dolazi iz Novog Sada. Project MOF prema vlastitoj definiciji svira drumcore s elementima elektronike i drum&bass-a, sa rock rifovima i enegrijom punka i hardcorea. Svoju bazu fanova izgradili su putem socijalnih mreža, što ih dovodi do prvih nastupa po Srbiji, ali i inozemstvu, a do sad su dijelili pozornicu sa velikanima kao što su Fun Lovin' Criminals, Sleigh Bells, Bloodgroup, Fuck Buttons i New Young Pony Club.

Prije, nakon i između bendova zabavljat će nas gospodin Mecena osobno, inna Zion noiZ ska'n'bass style! Ulaznica je 30 kuna, može se nabaviti u riječkim Dallas dućanima, te na ulazu u Stereo. Vrata se otvaraju u 22 sata, a sve počinje u 23. Za kraj nam se samo ostalo reći da se vidimo na pravoj SKA veselici!

Sa svakom kupljenom kartom ostvaruje se popust 50% na cijenu ulaznice za PAPRIKA KORPS, koji nastupaju u četvrtak 21. 04. u klubu Place. Također, sa svakom ulaznicom od Paprika Korpsa, ostvarujete popust 50 % na ulaznicu za Ringišpil.

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO