Sve je manje i manje vremena do ljeta. A svi znamo što nam ljeto donosi. Mnoštvo festivala zauzelo je svoje mjesto u kalendarima, ali ipak onaj za mnoge poseban smiješi nam se sredinom srpnja. Naš predragi Seasplash ove godine će napuniti devet godina i ponovno nam priuštiti 4 nezaboravna dana prepuna ljubavi, plesa, dobre glazbe i pozitivnih vibracija. Line up je iz dana sve veći i jači, a samo otvaranje je sve bliže i bliže.

No, da vam ne bi bilo dosadno čekajući da vas zabave PERFECT GIDDIMANI (Jam) & House Of Riddim (A), KALY LIVE DUB (F), SLUM DOGZ (UK), SUBMOTION ORCHESTRA (UK), JENNA G, CHANNEL ONE SOUND SYSTEM (UK), SHADES OF BLACK/Paul Fox & Jonah Dan (UK), ELEMENTAL (Hr), Balkan's Hi-Fi (Hr), RADIKAL GURU (Pl), AJS NIGRUTIN & TIMBE (Srb), DIGITRON SOUND SYSTEM (Hr), CHAKKA (Srb) & POPAY (Hr) feat. I-Tall Riddim Band (Hr), WAITAPU (Hr),... pripremili smo vam jednu žestoku poslasticu. Radi se o „Seasplash, Seasplash!“ partyu, velikoj promo fešti Seasplash i Balkan Kolektiv ekipe u svima nam dragom Stereo Klubbu u petak 10. 6. 2011. Obje ekipe su u najjačem sastavu i pojačani gostovanjem iz susjedne Srbije, te ujedinjeni dolaze raspametiti mase, zapaliti plesni podij i svim skepticima objasniti zašto trebaju posjetiti Pulu od 21. do 24. srpnja.

Evo tko su ta dama i žestoki momci:

Djashttown Queen (It's A Dubstep Thing, Bg)
Simple Craft (Balkan Kolektiv, Ri)
Meniga (Seasplash, Zg)
L Jay (Seasplash, Pu)
Raul (Seasplash, Pu)
Lordz (Balkan Kolektiv, Ri)
Jah Pants (Marsroom, Balkan Kolektiv)

Kada bi se htjeli žanrovski ograničavati rekli bi da se radi o dubu, dubstepu, drumstepu, reggaeu i drum and bassu ali ovaj je party puno više od običnog glazbenog žanrovanja. Ovo je najvatrenije slavlje u čast najboljeg, najveselijeg i najzabavnijeg festivala u Hrvatskoj i šire. Ova žestoka zabava počinje u 22 sata, a teta na ulazu će vas tražiti 15 kuna prije odnosno 20 kuna nakon ponoći. Seasplash je blizu! Veselje može početi! Odbrojavanje je već odavno počelo...

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO