Fantastična splitska šestorka The Beat Fleet stiže krajem studenog mjeseca na toplu  pozornicu Sterea kako bi riječkoj publici izvela naramak skladbi iz svih stadija svoje bogate glazbene karijere u nešto drugačijem aranžmanu. Naime, momci iz TBF-a dolaze na poziv Stereo Klubba predstaviti svoj prvi koncertni, i to unplugged, album naziva "Perpetuum Fritule" koji je snimljen prošle godine u zagrebačkoj Močvari te sadrži najvažnije pjesme sa sva četiri studijska izdanja ovog vokalno-instrumentalnog sastava koji se smatra jednim od najvećih hrvatskih bendova i predvodnika domaće urbane scene.

Uvijek spremni za raspamećivanje publike kroz duhovite tekstove s preciznim uputama za seciranje hrvatske svakodnevice te prokušanim receptom za dobro raspoloženje i ultrapozitivnu atmosferu, TBF-ovci su priredili su ovaj odličan "session bez struje" u kojem semplovi i beatovi ustupaju svoje mjesto harmonici i klarinetu, akustičnoj gitari i klaviru. Ne propustite provjeriti što ovi genijalci umiju izvesti na pozornici u situaciji nedostatka električnih instrumenata ili u slučaju da se redukcija struje koja čuči u nostalgičnim socijalističkim pripovijetkama odluči vratiti u budućnost, a možda nas počaste i kojom novom skladbom s dugoočekivanog studijskog albuma koji bi trebao izaći u travnju sljedeće godine.

Izvor: Stereo Klubb

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO