Kako bi nam klupska sezona u Stereu ostala u sjećanju do povratka na jesen, za kraj sezone odlučili smo vam pripremiti jedinstveno i neponovljivo događanje: dva velikana riječkih treš partija zajedno za DJ pultom – Maki i Limun & Di Gej Bonko Šar! Maki je otac treša još od njegovih prapočetaka u klubu bOOka. Revno ga je pronosio gradom, a sada će po prvi puta njegova treš selekcija odjekivati u Stereu.

Bonko je njegov vjeran sljedbenik, nakon što je raspametio prepun Stereo za Novu 2011. sada se vraća na mjesto zločina kako bi ponovno složio urnebes! Naravno, uz muziku će se vrtiti i projekcije omiljenih TV uratka 90ih, poput Beverly Hillsa i kultnog filma Cool As Ice, te naravno uz pokoju stariju Schwarzenegerrovu uspješnicu!

Od muzike očekujte sve hrvatske treš hitove poput šeri šeri, te pokoji hit kronika iz jaranije za dušu i srce! Na repertoaru će se naći i pokoji bezvremenski treš hit, te velika količina stranih treščina devedesetih! Od cijenjene publike očekujemo samo da bude divlja i razuzdana, te da se pojavi prikladno odjevena.

Ulaz je besplatan. Kako bi rekli giabbe!

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO