Od petka 11.02.2011. novi i najluđi program u Terminalu “GO CRAZY”. Nakon radnog tjedna i zamornih ispita otkačite um, dušu i tijelo na “FRIDAY’s GO CRAZY” partyu. Svakog petka GO CRAZY na drugačiju temu a već ovog petka u sklopu LOVE WEEKENDA u Terminalu  prvi “GO Crazy in Love”. Klub će biti posebno prilagođen za ovu prigodu a sexy piće večeri  biti će Amaro Ramazzoti na promo cijeni od 16kn.

Selekcija crodance, house, disco i rnb hitova bira miljenik studenata  DJ DON GULIANI. Pozivamo sve goste i studente da se okušaju na šanku ovog petka te prekorače granice zabave. Za ovu prigodu odredili smo i DRESS CODE za cure:  RED (Crvena haljina, detalj ili make up) Ulaz petkom besplatan.

CRAZY CARD


Još jedan novitet od ovog petka koji će po prvi puta biti predstavljen u Terminalu je “CRAZY CARD”. Uz ludu karticu za svako kupljeno piće dobivate još jedno piće gratis.

Jedan CRAZY CARD vrijedi za jedno piće GRATIS, a broj kartica koji možete dobiti ovisi o što ranijem dolasku u klub. Tako ćete recimo ako se pojavite u klubu do 00:00h moći dobiti 3 CRAZY kartice koje možete iskoristiti do 2:00h do kada vrijedi “CRAZY HOUR”. TEST YOUR LIMIT & GO CRAZY

Rezervacije na 091/598 99 52 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Terminal Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO