Ako ste primjetili nova mlada lica kako zbunjeno stoje na autobusnim stanicama dok im papiri ispadaju iz ruku nemojte se dati omesti jer to ne znači ništa drugo nego da je počela još jedna studentska godina u Rijeci. Poznato je da su riječki studenti najaktivniji, kontinuiraniji i produktivniji studenti u Hrvatskoj a koliko su aktivni na zabavi uvjeriti ćemo se već ovaj četvrtak 14.10.2010 u Terminalu na prvom „Midnight College“ party-u. Studoši će ovaj četvrtak buseve zamjeniti taxijima, starke štiklicama a skripte torbicama jer kreće godina na prestižnom „Noćnom faxu“ u Terminalu.

Prvo predavanje počinje otkucajem u 23:00 sata na temi večeri „High Heels“. Cure konačno mogu skinuti prašinu sa svojih petica a dečki bolje da nađu dobru poziciju na šanku jer će se tu večer imati što za vidjeti.

Nagrađujemo najljepše i najviše štiklice a pobjednice osvajaju nagrade Jagermaistera i Tuborga. Petice na podiju lome DJ Don Giuliani i DJ Kudji sa crodance , house, disco, rnb selekcijom.

Ulaznicu po cijeni od 10kn za kojih dobivate 15 kn KONZUMACIJE i free garderobu nabavite kod studentskih PROMOTORA na svome faksu. Sve što trebate jest poslati SMS na dolje navedene brojeve, podjeljene po određenom fakutetu te će Vas promotor upisati na listu. No, ako i niste baš voljni dobijati popuste i pogodnosti za „Midnight college“, ulaznice možete nabaviti i na samom ulazu u Terminal Club po cijeni 10 kn ali bez uključene konzumacije.

Izvor Terminal Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO