Već tradicionalno kao i svake godine, u petak 08.04.2011. s početkom u 20.30 sati škola Callegari održat će svečanu dodjelu diploma polaznicima školske godine 2009/2010 u riječkom popularnom klubu Terminal. To je prilika da škola zahvali polaznicima što su odabrali edukaciju u nekom od programa iz područja mode i dizajna. Ova generacija broji tridesetak novih modelista, stilista uređenja unutarnjeg prostora, dizajnera interijera i vizažista koji će se priključiti brojci od 200- tinjak polaznika koji su kroz  proteklih 8 godina koliko škola djeluje u Rijeci završili ove programe.

Ovoga puta svojim autorskim kolekcijama predstavit će se mladi modni dizajneri škole: Devčić, Martina Hek, Višnja Huljev Tudor, Iva Kondić, Ana Mrak, Nikolina Petrušić,  Nika Ravnić, Nataša Ribić, Tanja Semion Valentić i  Danijela Malinarić čiju će kolekciju upotpuniti torbe i modni dodaci  trgovine Panther (Marije Krucifikse Kozulić 3).

Tijekom večeri će se na video wallu prikazati u slajdovima proces redizajna učionice koji su polaznici grupe stilista uređenja unutarnjeg prostora napravili za vrijeme jednog predavanja.

Program vodi Andrej Burić sa Radio Trsata.  Modele će nositi manekenke Modne agencije Glamour T. Za frizure se pobrinuo Studio Fea a make up izrađuju polaznice škole. Nakon modne revije i dodjele diploma slijedi party by DJ Don Guliani, a kako je ulaz nakon 22 sata slobodan, svi su pozvani.

Izvor: Terminal Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO