U subotu 10. prosinca 2011. u klubu Terminal održati će se proslava 2. godišnjice popularnog programa R'n'B EXCLUSIVE „Leave An Impression“. Tradicionalno najposjećeniji R&B događaj godine u Rijeci zasigurno će i ovoga puta skupiti veliki broj ljubitelja R&B, Reggeatona i clubbing Hip Hop-a.

Gosti će svakako imati razloga biti dio velike proslave jer nam u Rijeku dolazi posebno gostovanje DJ Phox „International Club King“ iz Las Vegasa. Za zagrijavanje biti će zadužen član riječkog Balance Crew-a i rezident R'n'B Exclusive večeri Dj Jericho. Partyu će se pridružiti i novonastali tim djevojaka „R'n'B Honeys“ koje će biti i dio ljetne R'n'B Exclusive klupske turneje 2012.

Za ovu posebnu prigodu poznati modni dizajner Juraj Zigman izraditi će i „R'n'B EXCLUSIVE special edition“ haljine koje će djevojke predstavljati tu večer. Stoga fotkanje na ulazu u klub sa R'n'B Honeys zagarantirano, a najbolje fotke izaći će u novom broju KLIK magazina za siječanj. STYLE CODE večeri "GOLD details", a najbolji zlatni detalj osvaja prigodni poklon !

Rezervirajte svoju VIP poziciju na vrijeme za samo 390 kn što uključuje bocu pića 0,7l i 5 soft drinkova : 091 / 327 1220

Naš tradicionalni sponzor Ballantines pripremio je svoje posebno izdanje partya a mi smo se pobriuli za promo cijenu Balića:
2 X Ballantines + Cola = 39 kn
0,7 l Ballantines + 5 Cola= 390 kn

ULAZ SLOBODAN

R'n'B EXCLUSIVE

Program iza sebe ima veliki broj odrađenih partya u raznim klubovima diljem Jadrana kao što su: Teminal Club, Hemingway, Colosseum – Opatija, Santos-Rab, Villa Club - Poreč, Club Jungle-Krk a partyi su čak održani i u Beču u clubu Aux Gezzele te u jednom od najljepših klubova u Pragu „SaSaZu“.

Ono čime se program može pohvaliti je i organizacija EU turneje za svjetski poznate sestre blizanke NINA SKY koje su se proslavile megahitom „Move Your Body“. Na R'n'B Exclusive-u gostovali su brojni eminetni izvođači i DJ-i toga žanra: DJ Magic Flava (Munchen), DJ Shade (Switzerland), DJ Yas (Madrid), Nina Sky (USA), DJ Latin Prince(USA), MC J-Ro (Alkaholiks-USA), DJ Phat Phille (Zg), DJ Playa (Beograd), Dj Bizzo (Zg), Dj Chill (Zg), Dj Zrna (Zg), Dj K'Pow (Slo), Connect, Martina Vrbos, Edo Majka i drugi.

DJ PHOX

Tko je DJ PHOX? U više od 10 godina DJ PHOX je putovao diljem svijeta te tako nastupio od Las Vegasa, Miami-a, Koreje,Turske, Italije, Španjolske, Engleske iSlovenije. Od otvaranja posebnih događaja u Aziji te privatnih zabava u UAE pa sve do rezident DJ-a u Italiji, stekao je status „International Club King-a“. DJ PHOX posebanost je stekao prepoznatljivim i posebnim miksanjem različitih žanrova stoga se u njegovim setovima mogu naći najbolji R&B hitovi, Clubbing Hip Hop, Reggaeton a i svoje setove zna ubaciti i razne remixeve R&B sa rockom, housom i drugim glazbenim žanrovirma čime atmosferu dovodi na veću razinu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO