Oni koji su pohodili - znaju, oni koji sumnjaju – saznat će, oni koji su ignorirali – imaju rupe u životu. 3. JDM meeting za one koji znaju, one koji žele saznati i one koji traže iskupljenje, održava se u nedjelju dana 29.09.2013. na krovnom parkiralištu Tower Centra Rijeka s početkom u 12h. Zabavni program prilagođen je svima, od nadobudnoga profi tjunera do cure koja se dosađuje ali želi se svidjet svome dečku :)

Pohodite, uživajte u dobrim autima, dobroj klopi i cugi, glazbi, lijepim djevojkama i momcima koji se imaju čime pohvaliti. Dodatni razlog vašeg dolaska je humanitarni karakter cjelokupnog eventa. U slučaju nezaustavljive kiše susret se ne odgađa, već se održava u garaži 5B, samo kat niže, tako da obavezno dođite i učinite još jedan naš susret nezaboravnim!

O humanitarnoj noti susreta:


Na plemenitu inicijativu naše članice Lee Maljić, počeli smo na prva dva susreta skupljati novce za kupovinu namirnica i opreme za Dom za nezbrinutu djecu I.B. Mažuranić, podružnica Rijeka. Od ovog susreta na dalje, prema inicijativi gdina Marka Lenca, vlasnika auto kuće Nissan Lenac, koji se više i češće bavi humanitarnim radom i donacijama, novce ćemo skupljati za ustanovu kojoj je u tom trenutku pomoć najpotrebnija, jer neke ustanove dobivaju povremeno veće donacije, a u nekima doslovno u istom trenutku vlada teška neimaština.

Kako bi naša donacija bila što vrijednija i uspješnija pozivam sve posjetitelje da doniraju preporučeni iznos od 10 do 20 kn u kutiju za donacije koja će bi smještena u neposrednoj blizini DJ pulta. Hvala svima unaprijed i nadamo se da ćete dokazati svima da je JDM srce plemenito!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO