Nakon u potpunosti ponovno rasprodanog koncerta u HKD-u na Sušaku, klapa „Sol“ dolazi na Trsatsku gradinu zadovoljiti sve one koji na njihovom prošlom koncertu nisu mogli doći do ulaznice! Klapa „Sol“ može se podičiti s dva izvrsna albuma „Škapular“ i „Perle“, te mnogobrojnim nagradama na raznim festivalima, uključujući pobjedu na festivalu Melodije Istre i kvarnera 2010 godine. Ove godine također su zasjali na MIKu sa pjesmom „Mediteraneo“, a kako zvuče u živo, dođite i poslušajte u četvrtak 7. srpnja!

Požurite po svoje ulaznice jer ove klape riječanima nikad dosta, stoga su njihovi koncerti rasprodani i nekoliko dana prije nastupa! Svoje ulaznice osigurajte na prodajnim mjestima  TIC na Korzu, caffe bar Gradina, restoran Fortunal, New Sound Matulji i preko kartomata, po cijeni od 70 i 100 kn. I nemojte zakasniti na početak koncerta u 21:30 h!

Izvor: KUD "Bašćinski glasi"

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO