Službeno otvorenje "VI. Ljeta na Gradini" počinje onog trena kada Oliver Dragojević otpjeva prve note neke od svojih, već svima prepoznatljivih, legendarnih pjesama. "Stari morski vuk" i njegovi "Dupini" otvorit će ovu manifestaciju, a hoće li započeti laganijim ritmovima poput kultne "Cesarice" ili s nečim novijim, ostaje mašti publike na volju. Ovom vrhunskom pjevaču iz Vele Luke prvi susret s glazbom bio je već u petoj godini... života, kad od oca Marka na poklon dobiva usnu harmoniku kojom je zabavljao djecu iz svoje ulice, a prvi estradni nastup bio mu je na splitskom festivalu još davne 1961. g, s popularnom pjesmicom "Baloni".

Nekoliko desetljeća kasnije Oliver zabavlja mnogo širu publiku od svoje ulice, grada, države... U svojem bogatom glazbenom opusu, Oliver broji više od 40 albuma, na kojima se nalaze brojni nezaboravni hitovi. Sve su to uvjerljivi razlozi zašto doći na ovaj spektakl, na kojem će Oliver pjevati u prekrasnom , povijesnom ambijentu, okružen zidinama Trsatske gradine!

Ulaznice se od danas mogu kupiti u TIC-u na Korzu, a početkom slijedećeg tjedna, i u restoranu Fortunal na Zametu, caffe baru "Gradina" te preko kartomata. Cijena ulaznica je 180 kn za stolove, 150 kn za parter sjedeća mjesta, te 100 kn za parter stajaća mjesta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO