Chew the Fat! 5. svibnja u Tvornicu dovodi Filipa Motovunskog. Opako dijete drum 'n' bassa s braćom Yeshom! i DMT- em donosi prljave d'n'b i dubstep zvukove i znojne majice uz ples do zore. CTF! je i službeni promo party Springfestivala koji se odvija u Grazu od 16. do 20. svibnja.

Filip Motovunski je d'n'b/jungle DJ i producent. Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Danas stvara svoje jungle/dnb trake, dio je kanadske Jungle/Dnb etikete Junglexpeditions za koju je nedavno izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od 5 pjesama. Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija"...

Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. label među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Džajkovskog i digitalni EP. Uz Big Bud-a, The Green Man-a i Rahmanee-a Filip je dio nove njemačke DnB etikete Breaks Per Minute (BPM Rec.)

FILIP MOTOVUNSKI (Junglex. Rec., MO)
http://www.facebook.com/filip.motovunski 
http://www.soundcloud.com/filipmotovunski
http://www.youtube.com/user/filipmotovunski

Yesh! aka RRRamon, osnivač zagrebačkog kolektiva Jabba Crew i klupske večeri JabbaTon, kao i hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, nedavno je pokrenuo i večer imena Black Light, a također je i novopečeni resident KvArta (Stara Klaonica). Yesh je nastupao na najvećim festivalima u regiji (EXIT, Outlook, Terraneo, Hideout, Seasplash).

Glazbeno je raznolik te se žanrovski ne ograničava. Ovisno o prilici i raspoloženju u njegovim se setovima može čuti Bass, Electro, Dubstep, Grime, House, 2Step, Garage, Drum'n'Bass, Balkan Beats i slični žanrovi. Također je autor i voditelj glazbene internet TV emisije OFF TV Live, a možete ga slušati Radiju 808 gdje ima emisiju Night Drive w. Yesh & RRRamon!

YESH (Chew the Fat! Croatia, JabbaTon, ZG)
http://www.facebook.com/yesh.dj
http://soundcloud.com/yesh-zagreb/

DMT (David Tešić) je aktivno uključen u glazbenu scenu od 1999. godine kada u suradnji sa članovima hip-hop grupe Connect pokreće radijsku emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću. Ubrzo nakon toga počinje puštati po noćnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske (Tvornica, Boogaloo, KvArt, Lemon, Sirup, Hideout, Seasplash…), Slovenije (Gala Hala, Štuk) i Austrije (EKH). Sredinom 2004. godine odlazi u Los Angeles gdje je studirao televizijsku produkciju.

Za vrijeme studija puštao je po mnogim noćnim klubovima i privatnim zabava u Los Angelesu i Las Vegasu. Krajem 2009. se vraća u rodni Zagreb i počinje sudjelovati u organizaciji brojnih klubskih programa (Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia, Black Light...). U srpnju 2010. godine sa Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet InUrFace, te godinu dana poslije izdaju svoj prvi EP "Conquer Me" za kanadskog izdavača Capital Boom Records. Iako u posljednje vrijeme preferira glazbene žanrove kao što su dubstep, electro, bassline i breakbeat, povremeno ga nostalgija ponese pa zavrti koju hip-hop stvar u svojem setu.

DMT (CTF! Cro / Black Light, ZG)
http://www.soundcloud.com/djdmt
http://www.soundcloud.com/inurface
http://www.dmtproductions.com

Promo party - Springfestival

Kupnjom ulaznice za Chew the Fat! ulazite u izvlačenje za 2 festivalska upada za Springfestival u Grazu.

Još samo nekoliko tjedana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona po cijeloj Europi. Vodeći festival elektronske glazbe održava se na impresivnim lokacijama u Grazu od 16. – 20.5.2012.

Nastupaju: Skream & Benga feat. Youngman & Sgt. Pokes, Amon Tobin, Cassius, AKA AKA live, Modeselektor live, The Toddla T Sound, Elektro Guzzi live, Munk live, MJ Cole, Yuksek, Vitalic, Huoratron live, Andrew Weatherall, Solomun, Drums Of Death live + DRUGI

Festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije po sniženim cijenama osigurajte na adresi: http://springfestival2012.eventbrite.com/?discount=9384983

Chew the Fat! Croatia presents Filip Motovunski,
Supported by: Springfestival

05.05. @ 23:30

Ulaz: 20kn do 00:30, 30kn nakon

DUBSTEP & DRUM 'N' BASS MOLESTING

Filip Motovunski
w. RESIDENT DJ's:
Yesh!
DMT
VJ _poligon

Kupnjom ulaznice ulazite u izvlačenje za 2 festivalska upada za Springfestival u Grazu.


www.springfestival.at

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO