Povratak Maxa Cavalere i ekipe u Zagreb, ovoga puta u sklopu Maximum Cavalera turneje, na kojoj Max predstavlja glazbene projekte ostalih članova svoje obitelji, zakazan je za petak 21.09. u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Soulfly, kao headlineri, dolaze na promotivnoj turneji za novi album Enslaved, a obje predgrupe sadrže u svojim redovima članove Cavalera obitelji.

I ovoga puta u set listi Soulfly treba očekivati i veliki broj Sepulturinih klasika poput Refuse/Resist, Roots bloody roots, Arise, Troops of doom i mnoge druge.

Kako je posljednji Soulfly zagrebački nastup bio dosta kratak zbog Maxove bolesti i iscrpljenosti, band i promoter ovoga se puta odužuju fanovima kroz izrazito jeftine cijene ulaznica.

Karte u prodaju idu u srijedu 01.08. i to po za ovakav koncert izrazito jeftinih 70 kn. Ta cijena traje do kraja kolovoza. Od 01.09. karte su 80 kn sve do koncerta. Na vratima kluba biti će 100 kn.

Prodajna mjesta: Dancing bear, Aquarius music shopovi, Dirty old shop, Rockmark, Tvornica kulture, Dallas music shopovi Zagreb i Rijeka, sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO