Neno Belan premijerno u splitskoj Vanilli! Neno Belan i grupa "Fiumens" dočekuju nas po prvi puta u splitskom klubu Vanilla. Neno Blelan, nekad frontman popularnog splitskog sastava Đavoli s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše Jugoslavije, te ostavio pregršt evergreenova iza sebe, kao što su "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi", "Ja volim je", "Ostani uz mene", "Dugo toplo ljeto" i druge.

Nakon raspada sastava 1992. godine nastavlja sa uspješnom solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet, tako da je i devedesetih godina objavio niz uspješnih pjesama kao što su "Sunčan dan", "Vino noći", "Rock galama", "Dotakni me usnama", "Ponoćna zvona", "Ivona" i druge, a danas je solo izvođač uz prateće Fiumense.

Posljednji u nizu hitova kao što su "Galeb", "Kad plima se diže", "Rijeka snova", "Divojka sa juga" i "Srce od leda" svoju privlačnost temelje na retro zvuku Belanovog crvenog Gretscha, vokalnom višeglasju i temama o ljubavi, nostalgiji i Mediteranu.

Kao apsolutni pobjednik prošlogodišnjeg Porina završio je sa svojom grupom Fiumens, jer je od četiri nominacije dobio sve četiri nagrade, uključujući i nagradu za album godine "Tvornica snova". S grupom Fiumens Neno svira punih 13 godina, te je u tom periodu ostvario čitav niz izuzetno slušanih hitova i održao veliki broj uspješnih koncerata diljem Hrvatske.

Za posljednji hit "Kiša" prošlog vikenda snimljen je i spot koji se snimao na nekoliko lokacija u Splitu. Uskoro očekujemo i premijeru spota kao i još jedan vrhunski koncert Nene Belana.

Ulaznice za koncert u pretprodaji po cijeni od 40,00 kn potražite u Vanilla clubu, Tropic clubu Equador, Filozofskom fakultetu (Radovanova i Klerikat) i caffe barovima Senna, Magan i Karoca.

Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 50,00 kn!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO