U četvrtak 21.02. stiže nam novi Good Vibrations. U sklopu programa zagrebački Vip club i ovog će puta ugostiti čak tri odlična benda: DavidiaN, Ivan Mihaljević & Side Effects i Caracas. Nakon bendova za DJ pult stiže DJ Kneža, koji će najboljim stranim i domaćim rock hitovima rasplesati ekipu do ranih jutarnjih sati! Popularni HAPPY HOUR je na snazi od 22h do 24h (beck's i medica 2 za 1). Algoritam će na samom događaju podijeliti dvije knjige u nagradnoj igri, a priredili smo i neke nagradne za vas u narednim danima na Good Vibrations fan pageu http://www.facebook.com/good.vibrations.zg! Cijena upada je 10 kn, a program počinje u 21.30! Sponzori ovog događaji su Algoritam, Radio 101 te Cmar-net portal. Vidimo se!

DavidiaN je bend iz Zagreba: četvorka koja nikako ne odustaje od nauma da snimaju i sviraju svoje pjesme još od 1997. Godine. Članovi su: Tomek-gitara, Pile-vokal, Sabo-bas, Davor-bubnjevi. Radi isključivo autorske pjesme (uz male kompromise na živim svirkama). Bend je 2011. godine osvojio prvo mjesto na Rovinj Music Festivalu i kao nagradu dobio snimanje albuma prvijenca za izdavačku kuću APEIRON records. Album je snimljen tijekom 2012. godine i izašao je 30. 12. 2012. Album prvijenac nosi naziv Planet DavidiaN i na njemu se nalazi 13 autorskih pjesama. Upravo je izašao prvi single s albuma "Planet DavidiaN" naziva "33" za koji je i snimljen spot.

Možete ga pogledati na linku: http://www.youtube.com/watch?v=UfsoRlvNxMc

Web: www.planetdavidian.com
You Tube: www.youtube.com/user/planetdavidian
Face: http://www.facebook.com/planetDavidiaN
Twitter: www.twitter.com/planetDavidiaN

IVAN MIHALJEVIĆ & SIDE EFFECTS su eclectric-rock-power trio koji čine Ivan Mihaljević (gitara, vokal), Alen Frljak (bubnjevi, back vokal) i Marko Karačić Karo (bass gitara, back vokal).

Prvi album "Sandcastle" objavljen je 2008. godine, a slijedio ga je "Destination Unknown" iz 2010. godine. Oba album su dobila odlične kritike medija, a "Destination Unknown" je čak proglašen albumom mjeseca u jednom od najvećih europskih gitarističkih časopisa Guitar Techniques (ožujak, 2011.).


U 2013. godinu bend ulazi s iskustvom otvaranja drugog dana Heineken Jammin' Festivala u Milanu gdje su "podijelili" stage s velikanima kao što su Red Hot Chili Peppers, Noel Gallagher's High Flying Birds, The Prodigy, The Cure, Evanescence, itd. Tu je i treći studijski album pod nazivom "Counterclockwise" koji je objavljen za talijansku izdavačku kuću ZETA FACTORY, a bend je nedavno pobjedio na Ritmi Globali Europei natjecanju koja im je osigurala snimanje singla "Recoil" u renomiranom talijanskom studiju StudioBeat2 u suradnji s dobitnikom Grammy nagrade, producentom Bob Benozzom.

Official website: www.ivanmihaljevic.com
MySpace: www.myspace.com/ivanmihaljevic
Reverbnation: www.reverbnation.com/ivanmihaljevic
YouTube: www.youtube.com/ivanmihaljevic
Facebook: www.facebook.com/imandse

CARACAS je novo ime na zagrebačkoj rock sceni. Mladen Rakas (vokal), Marko Karačić Karo (bass gitara) i Marijo Jakopović (bubnjevi) su krajem 2012. godine izašli iz matičnog benda BIG ROCK i započeli novi projekt. S obzirom na suradnju Karačića i Mihaljevića u sklopu benda IVAN MIHALJEVIĆ & SIDE EFFECTS, bilo je logično da Ivan „uskoči“ na mjesto gitariste.

Kreativna kemija je, prema njihovim riječima, izuzetno snažna tako da nove autorske pjesme neće trebati dugo čekati. Video za singl prvijenac je trenutno u fazi montaže, a na finalnu audio obradu pjesma putuje u inozemstvo. 21.02. u Vipu očekujte pravu rock poslasticu jer će Caracas posebno za ovu prigodu kao specijalnog gosta predstaviti legendarnog klavijaturistu Gojka Tomljanovića.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO