Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Terry Fox Run najavljuje - I ove godine družimo se virtualno Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. rujna 2021. god. u 07:25

terry170921

 
Jedna od najdugovječnijih humanitarnih akcija na svijetu najavljuje još jedno virtualno druženje za sve one koji nastavljaju živjeti san mladića Terryja Foxa, o svijetu bez raka. Jedan dan. Na tvoj način. moto je i ovogodišnjeg Maratona Nade, koji će se u Hrvatskoj održati 22. godinu zaredom, a prikupljena sredstva ovaj put odlaze Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju „Dr. Mladen Ćepulić”, za istraživanja komplikacija nakon liječenja najmlađih onkoloških bolesnika. Plemenita akcija započet će u subotu 18. rujna, već tradicionalnom prodajom majica u Bogovićevoj ulici, a zbog sigurnosti i zdravlja, organizatori pozivaju sve ljude da se i ove godine uključe virtualno te da jedan dan i na svoj način, podrže 22. izdanje trke Terry Fox Run.


Opširnije...
 
Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. rujna 2021. god. u 09:45

wls0209

 

Nekoliko tisuća ulaznica prodano je za četvrto izdanje najljepšeg zagrebačkog WE Love Sound Festivala koji se održava ovaj petak, 17. rujna od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Bit će ujedno ovo najveći Festival s krovom. Naime, kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba glazbena podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.


Opširnije...
 
Ususret Ada Divine Awakening festivalu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 12:25

dolores0809

 

Misija EXIT festivala još od osnivanja bila je razbijanje granica u nama i oko nas I povezivanje mladih na Balkanu, kako bi stasale generacije koje će zaustaviti cikluse sukoba koji potresaju našu regiju svakih nekoliko desetljeća. Osim samog festivala koji je po prvi put, nakon ratnih devedesetih, na jednom mjestu okupio mlade ljude iz svih dijelova bivše Jugoslavije, EXIT je pokrenuo veoma uspješne festivale u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Time su uspostavljeni dosad najjači kulturno-turistički mostovi između ovih zemalja, zahvaljujući kojima su deseci tisuća mladih imali priliku upoznati svoje vršnjake iz susjednih zemalja, u velikoj mjeri razbijajući predrasude koje su im prije toga bile nametnute. Također, EXIT Fondacija je do sada realizirala niz akcija, s ciljem da ojača glasove koji prizivaju normalan suživot i zdravu budućnost ovih prostora.


Opširnije...
 
Globalna atrakcija The Martinez Brothers gostuje na Jarunu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 12:02

martinez0809

 

Ljubitelji svjetske modne scene, američki DJ duo The Martinez Brothers, zvijezde su nikad jačeg We Love Sound Festivala koji se na velikom jezeru Jarun održava u petak, 17. rujna od 18 sati. Kombinacijom vrhunske techno i house glazbe ovaj duo omiljen diljem svijeta u hrvatsku metropolu donosi toliko potrebnu radost i ples. Svi posjetitelji festivala moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguća i na samom ulazu na Festival.


Opširnije...
 
Veliko srce Samante Fabris, Ivana Raiča i drugih odbojkaša Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 11:49

fabris0809211

 

Tragedija potresa koja je zadesila Sisačko-moslavačku županiju potresla je Hrvatsku, ali i svijet. Mnogi naši odbojkaški reprezentativci tog su dana bili u svojim klubovima diljem Europe i šire. Scene koje ćemo pamtiti cijeli život duboko su nam urezane u sjećanje, a daleko od domovine potresle su i naše sportaše. Kapetanica odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris u tom se trenutku nalazila u ruskom Kazanu. Zajedno s kolegom iz muške reprezentacije Ivanom Raičem odmah je krenula u akciju prikupljanja pomoći.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 366

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.