Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Pronašli smo slatki pelin o kojem ovih dana mnogi pričaju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. listopada 2020. god. u 11:41

maticnjak1410201

 

Oči čitavog svijeta uprte su u neporcjenjivu važnost očuvanja zdravlja. Ne možemo ga kupiti novcem, ne možemo utjecati na puno toga što se događa, ali možemo preventivno reagirati, jer kako kažu, bolje spriječiti - nego liječiti. S obzirom na virus koji je poput nevidljivog neprijatelja stopirao svijet, većina populacije živi u strahu za zdravlje svojih najbližih, pogotovo ako su starije životne dobi. Nova istraživanja u borbi protiv ove nimalo zavidne situacije, iznjedrila su jako zanimljiva saznanja. Posljednijh dana, mediji su prenosili vijest o biljci slatkog pelina čija se učinkovitost u borbi protiv korone temelji na fitoterapijskoj osnovi. Naime, ekstrakti slatkog pelina imaju antivirusno djelovanje, a istraživanje o djelotvornosti slatkog pelina iznenadila je znanstvenike s instituta u Potsdamu. Njihovi rezultati u liječenju oboljelih od Covida-19, bude nadu u skori početak kliničkih ispitivanja. Slatki pelin najčešće se koristi kao lijek protiv malarije. Glavni aktivni sastojak je artemisinin za koji je dokazano da uništava stanice raka, pomaže u podizanju imuniteta, učinkovit je u borbi protiv parazita. Laboratorijski proizvod od ove biljke prodaje se kao lijek na recept za malariju u Aziji, Africi i Europi.


Opširnije...
 
Zagreb Social Club otvorio je svoja vrata u srcu metropole Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. listopada 2020. god. u 11:21

social1410201

 

Zagreb je dobio novu zanimljivu modno-kulturno destinaciju na adresi Smičiklasova 22. Brend Zagreb Social Club napokon je otvorio vrata svog kreativnog prostora koji objedinjuje showroom, umjetničku galeriju i prostor gdje će se održavati različite kreativne radionice.


Opširnije...
 
Happy Plugs - Ultimativni fash-tech gadget dostupan i u HR Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. listopada 2020. god. u 13:44

happy0810201

 

Spoj mode i tehnologije možda na prvu zvuči neobično, ali upravo taj opis krasi razne gadgete kojima se koristimo unatrag posljednjih godina, a koji nam znatno olakšavaju, ali i uljepšavaju svakodnevni život. Naravno, prva i osnovna značajka tih gadgeta jest njihova funkcionalnost, no u zadnje vrijeme mnogo pažnje pridaje se njihovom izgledu. I upravo tu neočekivanu, tzv. fash-tech kombinaciju, imao je na umu Šveđanin Andreas Vural, kada je 2011. godine osnovao brend Happy Plugs.


Opširnije...
 
Ovo je novo ruho zagrebačkog Apetita koje osvaja na prvu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 13:33

apetit0610201

 

Poznati zagrebački restoran Apetit prvih jesenskih dana slavi 10 godina i ponovno je otvorio svoja vrata gostima. Novi izgled osvaja na prvu. Preuređen prostor gornjeg dijela restorana prostire se na 160 m2, odiše svježinom, prozračan je, a mnoštvo biljaka daje jednu veselu notu uz koju ćemo započeti gastro putovanje.


Opširnije...
 
Dva događaja koja su obilježila vikend ružičastog mjeseca Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 12:43

ruzicasti0610201

 

Započeo je listopad, mjesec tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke, poznat i kao ružičasti mjesec. S time u skladu, proteklog vikenda održala su se dva događaja različitog karaktera, ali s istim ciljem - kako bi promovirali važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja, kao i potrebu da se na vrijeme počnemo brinuti o svom zdravlju. Oba događaja održala su se u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, koja više od 20 godina aktivno djeluje na podizanju svijesti i edukaciji o (posebice ženskom) zdravlju.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 352

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.