defected2411231

Jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih brendova, britanski Defected, ponovno je odabrao grad Zagreb za organizaciju vrhunskog glazbenog događaja. Savršena urbana zabava u Boćarski je dom privukla više od 1500 rasplesanih posjetitelja iz Hrvatske i regije. Svjetska produkcija bila je izvrsna kulisa za nastup DJ-eva koji su pokazali zašto je house glazba najbolji most koji spaja ljude diljem svijeta. Nastupile su engleske house DJ zvijezde Eats Everything, Mele, Rio Tashan te hrvatski predstavnici iz Dobrog Housea Elena Mikac te Tom Bug & Grooveline.

„Bio je ovo vrhunski party na kojem su uživale sve generacije. Dobri poznavatelji Defected zvuka došli su na svoje. Mi kao organizatori sretni smo da je ovaj brend odabrao Hrvatsku kao jednu od svojih stalnih destinacija. S velikim veseljem najavljujemo novo druženje u travnju u Zagrebu, a onda u ljetnim mjesecima u Tisnom!" - izjavio je Nick Colgan iz The Gardena.

Daniel Pearce, poznat kao Eats Everything, engleski je DJ i producent s impresivnom karijerom koji je u Zagrebu pokazao zašto godinama suvereno vlada house svijetom.

"House glazba je uvijek bila i uvijek će biti izlaz za mnoge. Sve što radimo je da služimo našoj zajednici. Drago mi je da nastavljamo s eventima u Hrvatskoj i Zagrebu!" - izjavio je nedavno Wez Saunders iz Defecteda.

Melé je svjetski priznati glazbenik i producent koji je i u Zagrebu pokazao svoj jedinstven spoj svjetske glazbe, hip-hopa, britanskih zvukova i klasičnih grooveova. Uz njih dvojicu, publiku je oduševio i engleski DJ i producent Rio Tashan.

Uz engleske DJ-e, na Defected Zagreb nastupili su i hrvatski vladari hrvatske house scene DJ-i Elena Mikac, Tom Bug i Grooveline.

Brend Defected nova druženja najavljuje u travnju u Zagrebu te kolovozu u Tisnom.

Tekst: Press
Fotografije: Goran Telak

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO