U Fužinama, na jezeru Lepenice, od 7. do 9. rujna 2012., održat će se 5. Utrka Svjetskog kupa u podvodnoj orijentaciji Kup "3. Maj" 2012. u organizaciji Hrvatskog ronilačkog saveza te Kluba podvodnih aktivnosti "3. Maj" (Rijeka). Utrka se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Općine Fužine te Primorsko-goranske županije. Najavljen je dolazak šezdeset natjecatelja iz 10 zemalja koji će se natjecati u muškoj i ženskoj konkurenciji u disciplinama podvodne orijentacije M-kurs i ekipno.

Program natjecanja:

Petak, 7. rujna 2012.
Dolazak ekipa
16.00 – 19.00 Neslužbeni trening
16.00 – 18.00 Prijave
19.00 Sastanak vođa ekipa
Subota, 8. rujna 2012.
8.00 – 12.00 Trening
12.00 Svečanost otvaranja
13.00 Start M-kurs (žene – muški)

Nedjelja, 9. rujna 2012.
9.30 Start ekipno (žene – muški)
14.30 Proglašenje pobjednika i svečana večera

Dubina jezera Lepenice iznosi 4-18m, dok je vidljivost 2-3m. Dužina staze je cca 600m.

KPA „3. Maj“ djeluje kao udruga građana koji aktivno sudjeluju u brojnim sportskim, rekreativnim, organizacijskim i edukacijskim aktivnostima. U velikom broju projekata i akcija surađuje sa Gradom Rijekom, Primorsko-goranskom županijom, Gradom Opatijom te Općinom Fužine.

Unutar kluba djeluju natjecateljska, rekreativna, ekološka sekcija i nastavna komisija. Sportovi kojima se članovi bave su podvodna orijentacija, plivanje perajama i brzinsko ronjenje, podvodne vještine i podvodna fotografija. Klub je organizator brojnih natjecanja, prvenstava u podvodnoj orijentaciji, podvodnoj fotografiji i plivanju perajama i brzinskom ronjenju, a članovi sudjeluju na brojnim natjecanjima na općinskom, regionalnom, republičkom i međunarodnom nivou te ostvaruju zavidne rezultate.

Informacije:
KPA „3. Maj“
Pulska 3, Rijeka
www.kpa3maj.hr

Marin Peran, predsjednik 099 234 9345 - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Varna Laco, voditeljica marketinga 091 262 7302 - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO