Organizatori Outlook festivala ove godine po prvi puta organiziraju Dimensions festival, također u utvrdi Punte Cristo, odmah vikend nakon Outlook festivala. Svoje iskustvo prenjeli su na stvaranje novog festivalskog brenda, glazbeno ponešto drukčijeg i intimnijeg karaktera.

Dimensions festival prezentira vrhunsku underground house i techno glazbu iz cijelog svijeta, uz nove zanimljive pravce kao što je npr. deep dubstep. Organizatori su uspjeli dovesti u Pulu neka od najtraženijih imena na svjetskoj elektronskoj sceni. Iako se radi o nešto manjem festivalu od Outlooka, impozantan broj izvođača i vrlo pozitivan odjek kod publike govori o tome da se Dimensions već sa prvim izdanjem namjerava ucrtati na kartu najkvalitetnjih festivala elektronske glazbe.

Dimensions ukazuje na DJe i producente koji stvaraju u gradovima kao što su Berlin i Detroit gdje je sve i započelo, uz naravno neizostavan novi UK zvuk.

Nekoliko eksluzivnih i vrlo poznatih imena dolazi iz Detroita, nastupaju Carl Craig presents 69 live, Moodyman, Theo Parrish i predstavnik mladih snaga Kyle Hall. Zvuk kultnih berlinskih underground klubova kao što su Berhain, Panorama Bar ili Watergate predstaviti će Marcel Dettman, tu je i Ben Clock resident berlinskog kluba Berhain od samog otvorenja 2004. godine.

Popis brojnih izvođača predvodi 22-godišnji Nicolas Jaar koji dolazi s live bendom, posljednje dvije godine napravio je pravu pomutnju na sceni zahvaljujući sofisticiranoj i svježoj glazbenoj produkciji. Još jedan mladi genije moderne elektronske glazbe nastupiti će također u "live" varijanti, to je Four Tet, već godinama gost najboljih svjetskih festivala. Od top elektronskih bendova, posjetitelji će moći čuti švedski Little Dragon koji predvodi izvrsna pjevačica Yukimi Nagano.

Dimensions festival korisne informacije:
Početak: 13h, četvrtak 06. rujan
Završetak: navečer, nedjelja 09. rujna

Partiji na plaži: 13 – 20h
Tvrđava Ponte Cristo: 19 – 06h
Partiji na brodu: dva puta dnevno


Cijena ulaznice za Hrvatske državljane i zemlje regije: 650kn, http://www.ticketpro.hr
http://www.dimensionsfestival.com
http://www.facebook.com/DimensionsFestival

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO