Novootvoreni noćni klub APOLON (exBakaga), na zagrebačkoj Šalati, poziva Vas na prvi u nizu odličnih partya pod nazivom Body Groovin. Pod novim vodstvom, te s preuređenim interijerom, klub Apolon Vam nudi odličnu zabavu uz vrhunski light & sound, pristupačne cijene te ljubazno osoblje koje će udovoljiti svim Vašim potrebama.

Ekipa Body Groovin programa subotom će Vam pripremati najkvalitetnije od klupske muzike, te ćemo u goste dovoditi ponajbolje clubbing DJ-e.

Za prvi put u goste smo pozvali TurkTheDJ-a i DJ Don Toma. Jedan i jedinstveni TurkTheDJ jedan je od naših najboljih klupskih DJ-a, u samo tri godine, koliko je na sceni, svirao je u gotovo svakom dijelu Hrvatske. Najpoznatiji je ipak po svom programu 'Whatsup!' koji iz petka u petak puni In Bar te slovi za jedan od najrazuzdanijih partya u gradu! TurkTheDJ je DJ bez žanrovskih ograničenja, tako se u njegovim mixevima, osim house zvukova, može čuti i R'n'B, hip-hop, 80', 90' a u novije doba experimentira i sa dubstepom!


S druge strane DJ Don Tom je na sceni koju godinu duže a svoje je vještine usavršio kroz bezbroj hip-hop partya na kojima je svirao. Tako je svirao po manjim i većim klubovima od Zagreba preko Karlovca sve do Splita a nastupe je dijelio s nekima od najvećih imena balkanske hip-hop scene! U ovom trenutku, DJ Don Tom je rezident Maraschino Bara u Zagrebu te osim hip-hopa i R'n'B-a,svira i vocal house, electro swing te experimentira i sa drugim žanrovima. Sve u cilju pružanja najbolje plesne muzike gostima u klubub!

Svaki put na Body Groovinu Vas očekuje i dodatni sadržaj koji će Vas koji put iznenaditi, ponekad razveselili ili nasmijati do suza!
Ovoga puta biramo najluđu fotku večeri! Kako? Naše ljubazne hostese na ulazu će Vam dodijeliti kartončić s brojevima od 1 do 15. Do pola 2 naš objektiv bira najzimiljivije osobe u klubu, nakon toga, Body Groovin ekipa bira 15-ak fotografija po svom izboru koje će se vrtiti na plazma ekranima u klubu pod rednim brojevima od 1 do 15. Svi gosti će na onim kartončićima s početka moći zaokružiti po jedan broj te kartončić ubaciti u glasačku kutiju! Ekipa s fotke s najviše glasova bira između metra tequile ili medice! :D

Ulaz je uz popis ili pozivnicu FREE (vrijedi do 01:00h). Za popis se možete javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nekome od naših dolje navedenih promotora a svakog posjetitelja koji dođe do 01:00h očekuje i piće dobrodošlice iz ruku naših prekrasnih hostesa!

Popis vrijedi do 01:00 (18+) / Iza 01:00 ulaz 20 kn.

DA PONOVIMO UKRATKO:

DJ's: TurkTheDJ & DJ Don Tom
Svira se: House, R'n'B, Disco

POTRUDI SE DA BUDEŠ NA FOTKI VEČERI I PODIJELI S EKIPOM METAR MEDICE ILI TEQUILE!!!

Izvor: Apolon Nightclub

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO