Chuck Norris je američki majstor borilačkih vještina, te televizijski i filmski glumac najpoznatiji po ulozi Cordella Walkera u TV-seriji Walker, teksaški rendžer. Čuli smo da ima nadnaravne moći i snagu. I da može sve. Stoga smo se odlučili organizirati ovo okupljanje baš njemu, Chucku, u čast. Ovoga puta glazbu bira MAKI, zbog toga jer je Chuck Norris tako htio. Očekujemo sve plesne hitove i najbolju zabavu jer za nju jamči Chuck.

Kako ćete pronaći Chucka Norrisa? Ne možete, on će pronaći vas. Medica i pelin su po 6 kuna, a specijalni Chuck Norris koktel 19 kuna, kristalnoplave boje poput boje krvi koja se ledi u žilama kada vidite Chucka Norrisa. Cijelo vrijeme će se na video-zidu prikazivati Walker, teksaški rendžer, a svako toliko imat ćemo priliku uživati i u naslovnoj pjesmi te serije koju pjeva upravo Chuck Norris. Ulaz je besplatan, a sve počinje u 23 sata. Chuck Norris je napunio Stereo!

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO