Dame i gospodo studenti prošla je godina dana od kad je održan prvi Veliki studentski AFTER EXAMS party. Dobre stvari imaju tendenciju ponavljanja, pa će se i prva godišnjica ove urnebesne večeri namijenjene svim studentima Lijepe naše održati na istom "mjestu zločina", u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu, 1. ožujka 2014. (subota).

Snijeg se otopio, možda najave i novi, ali sve brige padaju u vodu kad iza sebe ostavimo tu veljaču i odradimo svoje "akademske obveze". Dobro, barem dio njih jer biti dijelom akademske zajednice ne znači samo "grijati stolicu", razbijati atome, glavu učenjem, život istoimenim mučenjem već znači i najbolje se provoditi, stvarati uspomene za cijeli život - dio onih koje ĆEŠ prepričavati s koljena na koljeno i dio onih koje NIKAKO i NIKAD NIKOME nećeš više ni spomenuti nego ćeš ih čuvati za sebe kao nekakvo pogonsko gorivo za sreću pod stare dane.

Kažu stari: "nemoj da te pita starost gdje je prošla mladost". U subotu, 01.03.2014., vrijeme je da proživiš svoju mladost punim plućima (ajd' jetrom također) jer klub Aquarius i Funhouse organiziraju special edition koji nećeš zaboraviti ako si student. Nebitno što studiraš i jesi li brucoš, "vječiti student" ili apsolvent, bitno je da se pojaviš s ekipom i stvaraš večer na licu mjesta. I ovog puta će se održati ono što svi obožavamo vidjeti, doživjeti, a bome i sudjelovati u tome... Da, da... DRINKING CONTEST! - It's on bit*hes!! Razne ekipe, raznih fakulteta.. Nije bitno jesi li muško ili žensko; prijavi sebe i svoju ekipu čim prije. Tko pobjedi tj. prvi vidi dno čaše, dobit će i gajbu pive, vrijednu diplomu te studentsku promocijsku kapicu. Ekipe, prijavite se unaprijed na broj organizatorice eventa: 092 2432696. Bit će tu još iznenađenja, nagrada i svega kroz najluđu studentsku večer u ožujku. I da ne zaboravimo, dress code je "maškare", pa tko dođe fino umaskiran, dobit će i cool omot za indeks.

Tko nije doživio studentski drinking contest u Aquariusu, a student je, nije živio, ali ima spasa pa baci one skripte i knjižetine pod stol, krevet, na tavan ili kamo god i dovuci se tamo gdje i pripadaš 1. ožujka navečer.

Za glazbeni dio večeri, spremna su dva floora kluba Aquarius koja glazbenim stilovima neće razočarati ni najzahtjevnije među vama, a tu su i poznati DJ-i koji će se za to potruditi, pa nas tako očekuje sljedeće:

- A1 floor -
- Martyn Negro (retro house/dance)
- DJ Xxxtended (blast from the past - 90's/00's/cool domaćice)

- A2 floor -
- Chill (r'n'b/hip hop)
- Matroda (EDM/commercial/house/trap)

Vidimo se u Aquariusu u subotu, 01.03.2014. od 23h. Ako si student onda nema druge... Nitko te neće pitati za ocjene u indeksu. Cugu ne plaćaš iksicom, al' su zato cijene prilagođene svakom "studentskom džepu", pa bez brige. Osim toga, ako si drinking champ, još i častiš free sebe i ekipu.

Ulaz: 30 kn (na ulazu kluba)

VIP kabine (rezervacije): 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO